היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום... אני חדשה באתר... המחזור מאחר לי כבר מעל 3 ימים (34 ימים מאז קבלת המחזור האחרון) יש לי כאבי בטן תמידיים, גם בבטן העיליונה וגם בבטן התחתונה, תחושת עייפות, ולפעמים מין חום כזה מוזר,וכמו כן ההרגשות הרגילות של לפני מחזור (כאבי חזה וכו') עשיתי בדיקה ויצא לי שלילי, האם כך אמורים להרגיש בתחילת היריון ? או שאלו סתם תחושות ?
אשמח לתגובות !
שיהיה רק טוב!!!
3 תגובות
עמוד 1
לי מאחר כבר בשבועיים והבדיקות הביתיות שליליות...
לדעתי תחכי לאיחור של שבוע ואז תעשי בדיקה. לי, בהריון הנוכחי הזה, היה איחור ועשיתי בדיקה: ביומיים איחור - יצא שלילי. ב - 4 ימי איחור ויצא שלילי. ובשבוע איחור יצא חיובי...
אז סבלנות ובהצלחה
היי חכי לאיחור של שבוע ואז תבצעי בדיקת היריון, אם יצא שלילי ועדיין יאחר המחזור תעשי בדיקת בטא. חודש שעבר איחר לי ב- 10 ימים, קיבלתי אחרי 37 יום והרגשתי בדיוק איך שאת מרגישה... התופעות שלפני מחזור יכולות להתרחש גם לפני היריון בשורות טובות