תינוקת בת שנה בעיות שינה מוגזמות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הבת שלי בת שנה והיא ישנה פעמים ספורות לילה מלא. בד"כ היא קמה רק פעם אחת ,אוכלת וחוזרת לישון.
    בחודש האחרון כל לילה- כל לילה- היא קמה כמעט שש פעמים בבכי. איך שאנחנו מרימים אותה היא נרגעת ונרדמת עלינו. מניחים אותה במיטה שלה היא שוב בוכה. עד שאנחנו מטיילים איתה על הידיים כמעט רבע שעה ואז מניחים אותה היא נרדמת. וככה כל פעם. כמעט 6 פעמים.
    מיותר לציין שאני ובעלי כבר תשושים ובמהלך היום מאד עצבניים מחוסר שינה...
    חשבנו אולי היא לא מרגישה טוב אבל זה כבר חודש ככה ובמהלך היום היא בסדר גמור.
    מה עובר עליה?איך פותרים את זה? לגשת לרופא? אולי שיניים?
    יש לה 2 שיניים

תודה לכל המגיבות....
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום גם לך
  • מצטרפת לרעיונות של ענבר.

אצלנו היתה תקופה כזו, שקשה להן לישון בלעדינו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • כדאי להתייעץ עם רופא.
    מעבר לכך- אתם צריכים ללמד אותה להרדם לבד בהדרגה.
    כשהיא בוכה, תרגיעו אותה ותחזירו אותה לישון במיטה שלה. אם היא מתחילה לבכות שוב, תנחמי אותה בתוך מיטתה ותלחשי לה שאת לידה...
    זה לא יהיה קל בהתחלה, אבל משתלם ללילות העתידיים לבוא. זה עניין של כמה לילות עד שהיא תתרגל לישון לבד.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אולי רעבה? תני לה דייסה בבקבוק/ כפית לפני השינה, אם היא אוהבת
    הבן שלי גם בן שנה מתעורר לפעמים בלילה, אבל המיטה שלי צמודה למיטה שלו אז אני מלטפת אותו , נתונת יד והוא נרדם. הוא יודע שאני תמיד ישנה לידו
    היא ישנה לבד בחדר?
    You're my heart, you're my soul

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה