אז אחרי ההיי מגיע הדאון :-/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום מתחילות המחשבות והפחדים ואני יודעת שזה טבעי... אבל אני חייבת לשתף.
    אני מפחדת מהתגובה של הבוסיות ואיך הן יקבלו את זה שאני עוזבת ושלא יהיו מריבות על הפיצויים.
    אני מפחדת מכל התחום הכלכלי שיסתדר עם האבטלה של לפני ואחרי והדמי לידה. מפחדת שבאמת בבוא היום אני אמצא עבודה נורמלית.
    אני מפחדת שבעלי יסתדר ויתמודד עם הקושי והמרחק - כי מי כמוני יודע כמה זה קשה השלבים הראשונים.
    אני מפחדת מ10 הימים שבעלי יהיה בחיפה ואני בירושלים לבד בארגונים האריזות ההריון ולהב.
    אני מפחדת לעזוב את רופא הנשים שלי שאני באמת מחוברת אליו והוא יודע את כל העבר שלי וכל השגעונות שלי - נשמע מוזר אבל לי זה נראה קרבה לגיטימית לרופא נשים.
    אני מפחדת שלא נמצא דירה שנאלץ להתפשר שמשהו בדרך ישתבש.
    אבל יותר מכל אני מפחדת מכל מה שקשור ללהב. 3 שנים כל מה שהיא מכירה - השגרה החברים המשפחה המטפלות הנוף הרופאת ילדים הגימבורי הכלללללללל פשוט נמחק ומשתנה.

ואני יודעת שיהיה בסדר אבל אני צריכה מישהו שיהיה לידי וירגיע ויעזור לי בנסיונות שלי להירגע ולהאט ופשוט לומר לי "הכל יהיה בסדר בלי לחץ"
    והאמת.... כרגע אין אף אחד כזה

13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מה קרה????
    יהיה בסדר אל תדאגי
    גם פה יש ג'ימבורי
    גם פה יש רופאי נשים ( אני מוכנה להלוואת לך את שלי )
    רופאי ילדים יש גם פה (הם נחמדים תאמיני לי )
    מה רע לך ? רצית ליד אמא ..את תצטרכי עזרה אחרי הלידה יצצא לכם (לך ולליאת) להיות ביחד אל תדאגי
    אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הם חייבות לשלם לך פיצויים זה מעבר לעיר אחרת ירצו או לא ירצו חייבים לפי החוק... ירושלים וחיפה זה מרחק גדול

[url=http://www.postimage.org/]
    [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/]
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

• החששות שלך טבעיים לגמרי ולחלוטין במקומם.
    פיצויים את אמורה לקבל רק אם את עובדת יותר משנה ועד כמה שהבנתי ממך הבוסית שלך טובה ונעימה ומבינה...
    סוף הוא תמיד התחלה חדשה והתחלה חדשה היא תמיד סוף של משהו אחר.
    אתם לקראת מעבר למקום מגורים חדש, לשלושתכם יהיה קצת קשה בהתחלה ומהר מאוד תתמקמו ולהב תכיר חברים חדשים, אם תוכלו לפחות בהתחלה לשמור על קשר עם החברים "הישנים" זה יהיה מצויין, ואם לא אז כדאי יהיה לדבר איתה עליהם.
    יהיה כיף, יהיה אחלה!

• אני עם הדסוש היא צודקת

תחשבי שמעל הכול את ליד אמא וזה עוזר המןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    בהצלחה יקרתי אני בטוחה שתצליחי

לגבי העבודה אולי תשאלי את האפשרות שיעבירו אותך לאיזור חיפה אולי שם גם צרכים

• סיוון לא ידעתי שאת עוברת דירה מתי? איך
    והעיקר שיהיה בהצלחה
  • סיגי - היא סיפרה אתמול, היא עוברת לצפון כי בעלה קידום

סיוון - אני מסכימה בכל מילה עם ענבר.

אם לא לוקחים סיכונים = לא חיים את החיים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • החששות והפחדים שלך טבעיים ומוצדקים
  • בואי נפגש לסושי ואני אגיד לך "הכל יהיה בסדר בלי לחץ" למרות שזה משפט שאני שונאאאאאאאאאאאת לשמוע מבעלי

אני חושבת שללהב יהיה כיף!!!
    כשאנחנו עברנו דירה הבן הגדול שלי היה בגיל של להב ולקחנו אותו לראות כמה דירות. הוא כנראה נכנס לקטע, התרוצץ בכל הבתים והתלהב. כשעברנו דירה הוא היה מאושר (וגם אנחנו, כמובן).
    עברנו ליד הגן שרשמנו אותו לשם וכל הזמן היינו אומרים לו שזה יהיה הגן שלו וככה היה לו יותר קל להסתגל לגן החדש.
    בעיניין הדירה, תמיד אפשר להחליף אחרי שנה

בקיצור, "הכל יהיה בסדר בלי לחץ"

• אולי תבואי מחר

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סיוני ,
    ת'אמת? אני לא מתה על המשפט: "הכל יהיה בסדר, בלי לחץ"...
    כי הוא בדר"כ מבטיח איזושהי הבטחה שאין לה כיסוי. איך אפשר באמת לדעת ש"הכל יהיה בסדר"?? האם ניתן באמת באמת להתחייב על זה?...
    לרוב - ממש לא. ואז המשפט הזה נאמר "מן הפה והחוצה", כמו מן מנטרה חסרת משמעות ושחר, הבטחה ללא כיסוי.
    אבל במקרה שלך, למרות שאני בכנות חושבת שלפחות חלק מהחששות שלך מוצדקים, אני גם חושבת שלפחות בחלקו - יש למשפט הזה כיסוי. את חוזרת למקום שאת מכירה היטב, לקרבת אמך, לסביבה מוכרת וחמה, בה מקומות עבודה לא חסרים, חברותייך שם, והסיבה הכי משמחת - הקידום של בעלך שבוודאי מהווה יתרון משמעותי למשפחה.
    אז החששות בעיקר מתמקדים במעבר ל"בלתי מוכר" - רופא נשים חדש, רופא ילדים חדש...
    יש לנו מזל גדול, שיכולת ההסתגלות של הקטנים לשינויים גבוהה פי כמה וכמה מהיכולת שלנו, המבוגרים.
    את תיווכחי בזה בהקדם.
    כרגע מטריד אותך החשש מפני הבלתי נודע, אבל הוא חשש טבעי והכי צפוי לאור המעבר שלכם.
    הייתי אפילו אומרת שיש לחשש הזה מקום חשוב, בהיותו עוזר לך להכין עצמך למעבר - במחשבות, בהרהורים, בשיחות עם הקרובים לך, בהפיכת הרעיון שוב ושוב במוחך - כך את מסתגלת למעבר המתקרב.

המון בהצלחה, ובקלות

• תחשבי חיובי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה