בנות יקרות צריכה עזרהֱ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות יקרות לאחר הפסקה חזרתי לכאן שוב. אני אחרי 5 הזרעות שלצערי לא הצליחו הוחלט שאנחנו ב"ה עוברים לIVF עם הרבה תקווה שב"ה כאן הפעם הראשונה תצליח. אשמח לשמוע ממי שעברה את השאיבה ואת הטיפולים איך זה מה מרגישים איך להתכונן. וכמובן אחרי כמה פעמים הצליח לכן. צריכה עידוד ותמיכה אני בלחץ נוראי. מותשת מנסה כל פעם לאסוף כוח אך לא תמיד מצליח.
    אשמח לקבל תגובות ממכן. ערב קסום

תשועת ה כערף עין-בשורות טובות לכולם!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה אני עשיתי ivf icsi ולי הצליח מהפעם הראשונה..החזירו לי 2 עוברים יפים אחד שהיה 6 תאים והשני 7 תאים האחד נפל לי בשבוע 6-7 כי היה לי דימום ממש חזק כמו במחזור ביום השני..השאיבה ממש אין מה לפחד ממנה מרדימים אותך ואת מתעוררת כבר אחרי ובאותו היום משוחררת לבית כבר אחרי שעתיים..החזרה בכלל הכי כייף יש שני רופאים אחד שמחדיר את העוברים והשני מסתכל על המסך ומכוון את הרופא שמחדיר לרחם..קיצר אין ממה לפחד מאמי העיקר תאמיני שהכול יצליח וכך יהיה..בהצלחהההההההההההההה

• בוקר טוב מיוש

התהליך די דומה ברוב בתי החולים. אני עושה באסותא וככה זה מתבצע: האחיות מתקשרות להגיד לי מתי להזריק אוביטרל ומתי מועד השאיבה. לפני מועד השאיבה להיות בצום 8 שעות. השאיבה בהרדמה מלאה. כל התהליך לוקח בערך 20 דק'. לפני השאיבה אני לוקחת נרות וולטרן נגד הכאבים. ההתאוששות די קלה. לרוב אין תופעות של כאבים או תופעות אחרות של הרדמה מלאה(חוץ מהפעם האחרונה שכנראה נתנו לי יותר מדי וסירבתי להתעורר

• אני לא יודעת לעזור אבל רציתי לאחל בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה