לבנות שיודעות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירות,
    אז ככה אתן זוכרות (אני מקווה) שאנחנו מנסים כשנה להיכנס להריון.
    בבדיקה אצל הרופא נמצא שהכל תקין אצלי.
    הרופא הביא הפנייה לבעלי לבדיקת זרע שהתוצאה היתה שיש כמות זרעים יפה.
    צמיגות טובה. נפח טוב חוץ משהתנועה ירודה והמורפולגיה...
    אני כבר שבוע בוכה ובקושי מדברת עם חברות וכ'ו..
    אוףףףףףףף למה דדווקא אני?
    מה אני צריכה לעשות עכשיו? ישמישהי שביצעה בדיקת זרע?
    בא לי כבר תינוקי יותר מתמיד

שיר
5 תגובות
עמוד 1
  • דברת עם הרופא? הוא אמר לך שמשהו לא תקין?
    גם אני חשבתי שמשהו לא בסדר אצל בעלי ואז מסתבר שהלכנו לרופא והכל בסדר, תנועה 65% וזרעים תקינים 5%, שזה נחשב לבסדר גמור.

אם אכן יש בעיה אצלו בזרעים, כנראה שתצטרכו לעשות השבחת זרע והזרעות...או ששוט אתם יכולים לתת לעצמכם "דד-ליין" של תקופה לנסות טבעי ובלי לחץ...
  • התייעצת עם הרופא לראות מה הוא מייעץ לעשות? ממי, אל תבכי. תעלו על הבעיה ועל הפתרון שלה ותפעלו למען תינוקי חמודי

• אני חושבת שכדאי לך לשאול בפורום מנסים - טיפולי פוריות כי הבעלים של כולן עשו בדיקות זרע.
    תנועה ירודה לא חייב להיות כזה נורא, הכל תלוי מה הערכים.
    מה הרופא אמר לך?
    בעיקרון עם התנועה לא מספיק טובה לניסיונות טיבעיים, תקבלו עזרה בצורת הזרעה.
    בתהליך ההזרעה הזרע של הגבר עובר השבחה שמשפרת את ביצועי הזרע.
    אני עשיתי בחיי כבר 8 כאלו וזה לא נורא בכלל
    זה רק משפר את הסיכויים להריון
  • בהחלט בדיקה אחת לא בהכרח אומרת שום דבר... יכול להיות שמהלחץ יוצאת בדיקה פחות טובה..
    חוץ מזה גם אם הזרע פחות טוב אז זה לא נורא, לפחות יודעים מה הבעיה ומנסים לפעול על פי הבעיה.. בדרך כלל הזרעה שזה ממש ממש לא נורא.. אני עברתי הזרעה ( אצלנו לא יודעים מה הבעיה) וזה עבר בקלות ...
    חוץ מזה הבנתי שאגוזים ותמרים וויטמין סי ובכלל ת**** נכונה מחזקים את הזרע.. המון המון המון בהצלחה
  • תאכילי אותו בהרבה שום! גם ידוע כמחזק זרע טבעי..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה