ורדים קיבלת תשובה מהרופא? המצב נעשה מוזר יותר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני מתה לדעת מה הרופא אמר לך..
    המצב שלי נעשה מוזר יותר..
6 תגובות
עמוד 1
  • לא שוחחתי איתו אבל חברה אמרה לי שיש מצבים שבביוץ יש דימומים ושהביוץ עובר הדימום פוסק.אז אולי זה המצב אצלך?

אצלך מוזר??!!תקשיבי,יום אחרי הביוץ היה דימום טרי,יום למחרת עצר,ומאתמול בערב התחילו הפרשות חומות כהות

• מוזר...
    דווקא כשאנחנו בהפסקה וחושבות שאולי הפעם זה ילך לבד ברוגע הגוף עושה את זה..
  • מחר בודקת פרוגרסטרון וE2, ומתחילה טיפול(בתקווה שרמות ההורמונים יהיו מתאימות)

• רגע, אז זה אומר שההפרשות שלך זה המחזור?
    כי אני גם צריכה להתחיל טיפול אבל לא נראה לי שאצלי זה יכול להחשב כמחזור לא?..
  • לא יודעת איך להחשיב את זה,כי הדם שהיה עבר ועכשיו הפרשות חומות. וווסת נחשב רק אם אם זה דם טרי על התחתונית.
    אצלך, אם הפסיק זה לא ווסת. מה ווסת של יממה?לא. לדעתי מה שהיה לך מתאים לדימום של ביוץ.

אני מחר צריכה להזריק דקפפטיל ארוך(דיכוי ששיך לIVF) אז כרגע לא משנה אם זה ווסת או לא העיקר רמות ההורמונים.

• אוקיי
    שיהיה לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה