גועל נפש של אנשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש אצלי מישהי בעבודה שגיסתה נכנסה להיריון לפני החתונה ולכן היא דחתה את החתונה לאחר הלידה.
    אתמול היא ילדה בן בשעה טובה.

אז היום בבוקר אותה אחת מהעבודה שלי אמרה שאבא שלה אמר שכל הכבוד לבעלה לעתיד ש"בדק את הסחורה" לפני ה חתונה ועכשיו הוא יכול להתחתן בראש שקט.

גועל נפש של אנשים. איכס. אין מילים לתאר..

15 תגובות
עמוד 1
  • ממי הוא בטח צחק

• את צודקת, אבל כשהם אומרים דברים כאלה, הם צריכים להיות יותר רגישים כי הם אף פעם לא ידעו מה עובר מי שהם אומרים לו את זה.
    ובכל צחוק יש טיפה של אמת..

• במימונה דודה של בעלי אומרת לי"שמנת,את בהריון?" עלי ישר רואים כי אני רזונת.
    ובגלל כל ההורמונים אני תופחת וזה גם מגביר תאבון אז כן עליתי והבטן נפוחה מכל הנוזלים של הזריקות.בקיצר,הייתי על סף דמעות אבל מה אני אעשה,לבת שלה ההריון מגיע בקלות אז הקלות דעת להגיד משפט כזה שכאילו בקטנה אבל מבחינתי הכי חסר רגישות...

• אוף

• אל תקחי קשה. אנשים לא מתכוונים בשביל לפגוע
  • לורה את ממש צודקת

אני שמה לב שדמעות עולות לי ביתר קלות,והכל זה הורמונים אין מה לעשות.בסוף יהיה לכולנוווווווווווווווו הריון תקין

• ההורמונים האלה דפקו לי את השכל, כל דבר גורם לי לבכות....
    אבל אני מבינה אותך לגמרי.. מי שלא חווה את מה שאנחנו חוות לא יכול להבין.. בגלל זה טוב שיש את הפורום הזה 
    ונ.ב. היום ישבתי עם שתי חברות בקפה שבמשך חצי שעה התלוננו על כמה היה להן קשה בפסח עם הילדים ושהן מתות לחופשה. הן אמרו לי לקחת את הזמן..באיזשהו מקום אחרי השיחה פתאום התחשק לי לבטל את כל הטיפול ולתת לזמן לעשות את שלו..
    אז בנתיים אני נהנית מעצמי ומהזוגיות המדהימה שלי ויאלה, מה שיבוא יבוא..
    שיהיה יום טוב
  • אפרתוש - כל הכבוד על הגישה

• גברים הם עם...
  • לדעתי לא צריך להיכנס לזה. אנחנונ במצב רגיש כל דבר בנושא הזה מעלה לנו את סף הרגישות ויכול בקלות לעורר בנו כעס, בכי וכדומה. אני מאמינה שהאדם שאמר דבר כזה הוא פרימיטיבי ושייך לגמרי לפעם. היום גם אם אישה לא יכולה להביא ילדים עדיין יש לה משמעות וזה לא הדבר היחיד שהיא באה לעשות בעולם הזה. מעניין אותי לדעת מה היה קורה לולא הוא בעצמו היה מגלה שהוא עקר??? האם היה מדבר כך??? ברור שלא. הרבה אנשים מקבלים את הרגישות מתי שהדברים קורים להם. הגדולה של אדם היא להיות רגיש גם ש"הצרה" לא שלך. מקווה שבקרוב כולנו נתברך בהיריון...

בר
  • פאני-אהבתי את הראש שלך בובה!
    בר- מילים כדורבנות. את ממש ממש אבל ממש צודקת!

• לאורה, תודה רבה.. בנתיים אני מחכה שהזקיק יתפתח ויבייץ ואז אולי נעשה הזרעה.. בכל אופן גם אם החודש יתפקשש אין דבר.. בסוף זה יגיע, אני בטוחה
    ולכולן אני אומרת שוב לשים פס ולהנות מכל רגע מהחיים  

• וואאאיי חצווווףףף!!!!!

לגמרייייייייייייייייי מסכימה עם שושיייי מה אמר שאצל הנשים תמיד הבעיה?!?!!?!!
    אידיוטטטטט!!

ומסכימה ב1000% עם בר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה