היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לגבי גמילה בלילה. תאיר גמולה ביום לגמרי מגיל שנתיים וחצי
13 תגובות
עמוד 1
ענית לעצמךךךך
ברור להוריד לגמרי! כל הכבוד לה
נו טוףףףף ננסה
תתחילי בשנ"צ ותעברי ללילה. תקני פול אפס ללילה שתוכל להוריד בעצמה וגם כדי שתבין שזה לא חיתול רגיל והיא אמורה להיגמל... אה ותקני שעוונית למיטה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
ברור להוריד! וסחה על הקטנטונה.!
שלגיה - אז גם אני חשבתי להתחיל בשנ"צ הבעיה היא שהיא "ישנה:" בצהרון ושם היא ללא טיטול בכלל כי הם לא מוכנים לשים.. וגם לא בורח לה אבל זה בגלל שהיא לא נרדמת להם וגם אם כן אז רק חיצי שעה שזה לא מספיק כדי להשתין
בקיץ זה לא נורא אם יהיה רטוב פול אפס זה חיתול, זה סתם יקר יותר פי שתיים, לדעתי זה מיותר. או שישנים בלי חיתול, לוקחים סיכון פעם פעמיים, או שממשיכים עם החיתול
יאללה, שלולית ראשונה עלי
אני נגד הפול אפס. את צריכה שעוונית (תשתחררי מעניין הרעש זה לא מפריע) ולגבי השתיה - אני לא חושבת שצריך לשנות שגרת חיים. להב שותה כמה שהיא רוצה, גם באמצע הלילה - למה אני ממעיטה שתיה בערב ובלילה כדי לא להשתין במיטה? צריך להתרגל ולהיגמל עם כל הנתונים הקיימים הטבעיים
בהצלחה
היי... יש סדין שהוא שעוונית מצד אחד ומהצד השני (העליון) הוא מגבת, ואז אין רעש בכלל..... אצלי הגמילה היתה ישר מההתחלה גם ביום וגם בלילה.... היו מעט ופספוסים וזהו.... שיהיה בהצלחה!!!!! מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
בהצלחה אצלי גם התחלנו גמילה בליה עוד טוב ואני גם לא מעירה אלא מרגילה אותם להתאפק לפי ההמלצה של שרון עדיף לא להעיר
גם אצלנו הגמילה הייתה יום ולילה מההתחלה ורק פעם אחת היה פספוס לפני חודש כשהיה לילה קפוא.
כמו שמורן רשמה לך יש שעוונית שיש לה גם מגבת-לא מרגישים ולא שומעים והיא מעולה. ולגבי השאלה שלך תנסי להוריד - אם היא כבר שבוע יבשה אז זה אומר שהיא מסגלת לעצמה שגרה. בהצלחה
היום השעווניות הן לא כמו פעם, לא שומעים בכלל רעש כי זה עם סדין-מגבת. את חייבת בכל מקרה כי מספיק שהיא תפספס פעם ב.. זה מבאס שהמזון נרטב. תורידי ותיראי איך הולך. אני יכולה להגדי לך שעד היום אנחנו מרימים את עילאי לפיפי באמצע הלילה, והוא גמול כבר שנה וחצי. אם לא מרימים פשוט בורח לו. זה יכול להימשך עד גיל 6+ ככה שאין לך ברירה אלא להוריד לה.