יש עוד תקווה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עקשניתתתת !!!! וגם לא מוכנה להספיד את החודש הזה!!!!!!!!!!!!!

דיברתי עם מכון פעה וגם שאלתי את ד"ר ערן פה באתר אז ככה ביוץ טבעי לא יהיה בגלל הכדורים אבל לא לשלול את זה שהזקיקים כן יגדלו ואז כן יהיה ביוץ וגם אמרו לי לא לוותר וללכת שוב למעקב אז בע"ה יש לי ביום ראשון תור לרופא חדש!!!!!
    היום היה לי כאבים בבטן שלא נתנו לי מנוח ממש אבללללללל אני באמת שלא מצפה לכלום אבל מאמינה שבסופו של דבר אני יקלט החודש חודש הבא חודש הבא הבא
    [center]
5 תגובות
עמוד 1
  • רגע אני אעשה לעצמי קודם ילד!!
  • יופי אדוווה!!!!
    אני ממש ממש גאה בך... זה הרוח!:-)
    משנה רופא- משנה מזל:-) ח ח ח

אני בטוחה שיהיה בסדר... תחזרי לעדכן ביום ראשון.
    שיהיה לך סופ"ש מקסים ושששששבת שלום
  • את רואה?? אחותך לוקחת את הכדורים הללו. ואת כ"כ פחדת מהם!!
    עכשיו תמשיכי בטיפול עד שיצליח!

...אני מאד מקווה שאתם "עובדים" כל הזמן הזה מותק. יום כן יום לא!

בשורות טובות...

אומרים שמשנה רופא משנה מזל..היום שכנה שלי סיפרה לי על חברה שלה שלא נקלטה ועברה המון הפריות. אז היא החליפה רופא ונקלטה על הפעם הראשונה!

• אולי הרופא היה מאוד פורה..................................
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה