היי בנות, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני מס' חודשים היה כאן דיון על משמעות מסירת פרטים אישיים ושמירה על חסיונם - בפרט בהקשר למתרחש בפורום בהנהלתי - פורום תמיכה נפשית.
    לאחר התייעצות עם עו"ד המתמחה בנושא של ייעוץ אינטרנטי, אני רוצה למסור את הדברים הבאים:
    1) חוק "צנעת הפרט" אינו תקף במשמעותו כאשר מדובר על דיונים פומביים בפורומים אינטרנטיים. כאשר מדובר בדיון פומבי - יש לקחת בחשבון שייתכן שפרטים אישיים של אותו מתייעץ יופיעו גם במקומות אחרים. הדרך לעקוף זאת (אולי...) היא ע"י פנייה בכתב לגוגל ישראל (אין להם מס' טל' בארץ) ובקשה להסיר שם ו/או פרטים מפרסומים אחרים.
    2) עם זאת, "חוק איסור לשון הרע" מאפשר לאכוף אי הוצאת דיבה בדמות קללות, נאצות וכינויים מעליבים גם כאשר מדובר בדיון אינטרנטי פתוח (מסקנה: תמיד תמיד יש לדבר "יפה"!)
    3) עם כל הנאמר, אני חוזרת על דבריי מלפני מס' חודשים: חוקי אתיקה ברורים מאד המתייחסים בפרט לעוסקים במקצוע שלי, מחייבים אותי (ואחרים המשתמשים בפורום. אך בפרט אותי) לנהוג משנה זהירות בשימוש במידע כלשהו המגיע אלי דרך הפורום או בדרך אחרת כלשהי. מדובר בפרט על שמירת סודיות וחיסיונם של פרטים מזהים כלשהם - גם כאלו שהכותב שחרר לציבור הקורא, וגם כאלו שלא.
    הדברים נכתבו בהתייחס לפורום תמיכה נפשית, אך אני חושבת שיהה זה אך מבורך וראוי באם ננהג בהתאם להם גם בכל פורום אחר ובהקשר לכל הודעה שהיא.
    שהרי אדם לאדם הוא רק אדם...
    שרון.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
3 תגובות
עמוד 1

אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **