נשמע שהחודש אבוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שישה ימים איחור במחזור (46 ימים ארוכייייםםם) בדיקת הריון ביתית שלילית וחום השחר 36.1 מעל שבוע- נראה שהחודש הזה אבוד
    אבל למה המחזור לא מגיע? כל כך הייתי בטוחה שזה הריון הפעם (הפרשות חומות של השרשה, בחילות, פיפי כל הזמן...).
    החוסר ודאות והציפייה מחרפנים אותי

רעות
9 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם למה להיות בחוסר ודאות

• אני גם חושבת כמו ליידי..... ומבינה אותך מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל עם איחור כזה אני ממזמן הייתי שוקלת לעשות בדיקת דם....
  • עוד לא הכל אבוד.
    אני הייתי מחכה עוד שבוע והולכת לעשות בדיקת דם!

אז תוכלי לדעת בוודאות אם את בהריון. אני לא סומכת על בדיקת הריון בייתית.
    תחזרי לעדכו :-)

שבת שלום
  • עדיין המחזור לא הגיע אל תספידי את החודש
    חכי שבוע נוסף ואם לא תקבלי תעשי בדיקת בטא

• או שפשוט צריך להירגע ולתת לגוף לעבוד...הלחץ מעכב את המחזור.

תרפי! את באיחור מכובד, תעשי ביום א בדיקות דם אם לא תקבלי בסופ"ש.

שיהיה בהצלחה!
  • תעשי בדיקת דם הכי בטוח בהצלחה מאמי

• רציתי לחכות עם הבדיקת דם כדי לא להתאכזב (זה לא נעים לבקש שוב מהרופא בדיקת דם ושוב שיצא שלילי ...) אבל כנראה שלא תהיה ברירה.
    רעות
  • אין לא נעים.
    בהזדמנות זו תבקשי ממנו הפניה לבדיקת בטא לחצי שנה נגיד ואז לא תצטרכי ללכת אליו כל פעם מחדש.
    זה מה שאני עושה.

• בדברים כאלה תחשבי רק על הרגשות שלך וכמו שליטל אמרה, אין לא נעים! זו העבודה שלו:-)
    תקבעי תור ותלכי לעשות בטא... אחרת את תשתגעי ממחשבות:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה