תחזיקו לי אצבעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו ממתינים לתוצאות בדיקת זרע שנייה שבעלי עשה (הקודמת לא יצאה טוב יש מצב בגלל שלא הכל נכנס לקופסית וכי הגשנו אותה בדקה ה-90) אם הבדיקה הזו תצא כמו הקודמת המשמעות היא שאנחנו עוברים ישר לטיפולי הפריה , מדלגים אפילו על ההזרעות והאמת שאני מזה פוחדת מזה... למרות שאימצתי את הגישה האופטימית לאחרונה אני מפחדת נורא , מפחדת שזה ישבור אותנו בעיקר את בעלי.
    אין לי גם שמץ של מושג בכל העניינים האלה...
    אני אפילו לא יודעת מה כל ההורמונים האלו שאתן לוקחות, מעקב זקיקים וכו'
    לא בעניינים בכלל

יום שני אני אצל הרופא ... אוף... יהיה בסדר נכון?!
    תחזיקו לי אצבעות...

שיר
10 תגובות
עמוד 1
  • וברור שיהיה בסדר.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • שיהיה בהצלחה אצל הרופא.
    כשאני הולכת לביקור, אני תמיד מכינה רשימת שאלות ומבקשת ממנו תשובות.
    אני מציעה לך ללמוד קצת יותר לפני הפגישה כדי שהמושגים שידבר איתך עליהם לא יהיו זרים לך.

תשארי אופטימית והכל יהיה בסדר.
  • מקווה שהפעם הבדיקות ייצאו טובות ולא תצטרכי טיפולים, ואם כן...אז אל דאגה! את תלמדי ותדעי הכל...ואני בטוחה שהרופא ילווה אותך ויסביר לך.

• תודה , אוהבת אתכן...
    שתהיה לנו שבת שלום, אני הולכת להדליק נרות עוד מעט
    אם אתן מדליקות, אל תפסיקו לבקש , בסוף ישמעו אותנו

שיר

• רעות
  • יהיה בסדר ולא משנה מה התוצאה
  • ברור, את צודקת... במיוחד בעלי שהאגו אצלו במצבים האלו משחק בתפקיד הראשיאני אהיה חזקה ... מה שלא יהיה......דיברנו בבוקר על הנושא ואני חייבת לציין שהוא יותר פתוח איתי בשיחה והסברתי לו שכאשר הבעיה היא אצל הבעל הרבה יותר קל לטפל הרי זה ידוע.... לפעמים יש איזה סתימה קטנה והטיפול הכי פשוט בעולם...
    טוב ביום שני אנחנו אצל הרופא
    יהיה טוב בעזרת השם
    תודה

שיר
  • בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה