לא עמדתי בפיתוי ועשיתי בדיקת הריון ו......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלילי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהי יודעת איזה בדיקת הריון מומלצת????? אני קניתי את הclearblue
16 תגובות
עמוד 1
  • יס אור נו פרופשונל...בכמה את מאחרת? אם בעוד כמה ימים עדיין לא תקבלי תעשי בדיקת דם...
  • בעיקרון קיבלתי את המחזור האחרון ב1.4 והייתי אמורה לקבל היום ולא קיבלתי אז עשיתי בדיקה....והתבאסתי.... הערכה טוענת כי היא מגלה הריון 4 ימים לפני האיחור... אז חשבתי ששווה לנסות...
    נ.ב המחזור שלי לא מסודר אבל אין מצב שהוא מגיע אחרי 35 ימים... לכן אחכה עד שיעברו ה35 ואז אעשה בדיקה נוספת.... בתקווה כמובן שלא אקבל מחזור עד אז.....
  • היא לא מאחרת - היא חסרת סבלנות
  • לאורה, זה לא נחשב שאני מאחרת אה????
  • אני קיבלתי את המחזור האחרון של ב2.4, אבל הפעם אני מחכה בסבלנות לפחות עוד שבועיים ואז אגש ישר לרופא נשים שלי.
    כל הכסף שבזבזתי בחודשים האחרונים על בדיקות הריון...:-(

זה לא יהיה קל, ולפעמים רגש הסקרנות יהיה ממש חזק, אבל אני מקווה לגבור עליו.

אם את ממש חסרת סבלנות, תחכי לפחות שבוע עד שתבצעי בדיקה בייתית...

בהצלחה!!!!
  • איחור של "אותו יום לא קיבלתי אבל הייתי אמורה לקבל"? אפילו לא עבר יום איחור? לא! זה לא איחור
  • חחחחחחחחחחח הסקרנות שלי הרגה אותי....... גם עכשיו עשיתי כי כתוב בערכה שצריך שתן של הבוקר... וגם עכשיו שלילי.....
  • היי
    תחכי לאיחור של כמה ימים ואז תעשי בדיקה.
    בהצלחה מותק

• יכול להיות שהביוץ שלך מאוחר ולכן זה מראה שלילי.

אני גם התחרפנתי מסקרנות ולכן עשיתי בדיקה יומיים אחרי האיחור, 4 ימים ושבוע... ורק בשבוע האיחור קיבלתי תשובה חיובית!

אין ספק שבא לך לבדוק והסקרנות מחרפנת אבל אל תתייאשי בנתיים ותנסי אחרי שבוע איחור.

דרך אגב יש בנות שהערכה לא מראה להן חיובי למרות שהן בהריון כי משום מה זה לא תופס אצלן
  • אני אחת הבנות שלא משנה מה לא רואים את זה בבידקת שתן בהריון בהריון הקודם שלי הייתי שבוע 7 ולא ראיתי את ה בבדיקת שתן רק בדיקת דם זה נובע מהורמונים נמוכים....

תלכי לעשות בדיקת דם הכי אמין וזה מהיר פחות מיום רואים את התוצאה באינטרנט
  • לילוש, מה זאת אומרת שההורמונים חלשים ולא רואים הריון בבדיקה ביתית? לא ידעתי שזה יכול לקרות. חשבתי שבדיקה ביתית שלילית ודם חיובית זה נובע מביוץ מאוחר.

רעות
  • JennyK נראה לי שהביוץ שלי היה ביום ה17.... קיבלתי את המחזור ב1.4.... מה את אומרת יש סיכוי??
  • שיראל!!!! הביוץ שלנו היה ממש באותו היום!!! איזה הזוי:-)
    בואי נחכה שתינו עוד שבועיים ונעשה בטא כמו שצריך... אני אחזק אותך ואת תחזקי אותי בתקווה שלא נקבל עד אז את המחזור.

מה את אומרת????
  • יאלה סגרנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מגניב!!!
    בואי נחליט שאם עד ה 13.5 לא נקבל (הלוואי הלוואי) נקבע תור לרופא נשים לקבל הפניה לבדיקת בטא...
    וזה אומר שבשבועיים האלה אין בדיקות בייתייות:-)

תתכונני לזה שאני אציק לך הרבה.... אז תהיי חזקה:-)
  • חחחחחחחחחח סבבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה