מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות..
    בפעם הארונה שקיבלתי זה היה לאחר כדורים לזירוז המחזור ובתאריך 14.03.
    כלומר מאחר לי בערך בשבועיים..עשיתי בערך 4 בדיקות ביתיות שיצאו שליליות.
    רוב הסיכויים שאני צריכה שוב לקחת את אותם הכדורים ובאמת קבעתי תור לרופאה ל15.05 (הכי מוקדם שהיה אפשר..).
    לא עשיתי בדיקת דם כי זה נראה לי מיותר ואין לי כוח ל"הטריד" שוב את רופא המשפחה שיתן לי הפניה לבדיקה.
    השאלה היא האם ייתכן שקיים הריון בכל זאת למרות שהבדיקות יוצאות שלילות לאחר שבועיים איחור?
    שלשום היו לי הקאות (כנראה שוירוס..) והבטן קצת נראית לי נפוחה (או שהתחלתי לדמיין..).
    מצטערת על אורך ההודעה אבל מה לדעתכן קורה?!?
4 תגובות
עמוד 1
  • נראה שיש אפשרות שאת בהריון כי הרי הביוץ שלך לא קבוע אז אולי היה לך ביוץ מאוחר והבדיקות עדיין לא רואות. הייתי מחכה עוד כמה ימים ועושה שוב

רעות
  • מאוד יכול להיות שהביוץ שלך היה מאוחר יותר ולכן הבדיקות יצאו שליליות..
    אני הייתי מחכה עוד שבוע והולכת לרופא נשים. הוא יכול לעשות לך אולטרסאונד ולראות אם יש שקיק הריון...
    הוא יחליט אם להפנות אותך לבדיקה או לאשר לך להתחיל לקחת שוב כדורים.
    זה מה שאני עשיתי חודש שעבר...
    ואין לך מה להרגיש רע, זה התפקיד שלהם :-)
    מחזיקה לך

• אל תעשי עוד בדיקה ביתית, מה את הבת של רוטשילד? 4 בדיקות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה