נבלהוט !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה עצבים יכולים לעשות לבן אדם !! נציגה אחת מנתקת לי בפרצוף..השנייה חוזרת על עצמה 10 פעמים כאילו אני מפגרת.. איכס של חברה ! יאללה או 320 לשלם קנס ולעזוב או לחכות לסוף אוקטובר..מה אתם אומרים ???
    ואחת הדרכים היא לשתף כאן בסיפור עגום !!!
    התנתקנו משירותי הטלפון שלהם ב 20/02/11 חודש אחרי (אמצע מרץ) יצרו איתנו קשר אמרו לנו שצריך להחזיר ציוד (נאמר לנו שהם יגיעו לקחת אחרי 14 ימי עבודה ולא קרה) הנציגה אמרה לבעלי או 100 שקל לשליח או שנגיע ל...הוטסטופ בקניון..אמרנו אין מצב זורקים כסף לנבלהוט האלו ונגיע לעמדה...בנתיים אחרי שבוע חוזרים לבעלי והנציגה הבטיחה שלא נשלם על שליח רק שנחזיר את הציוד כבר...בעלי שאל כמה פעמים אם נחוייב אמרה לו שארין מצב היא קבלה אישור שלא יחייבו אותנו. בתום לב האמין בעלי לנציגה . שבוע אחרי הגיע שליח מזעזע שרק רצה לחתום ולעוף. בעלי שוב שאל האם נחוייב הוא אמר כמה פעמים שלא ,לא מופיעה לו הוראת חיוב... בעלי חתם..ומה מגלים עכשיו? 75 שקלים נגבו עבור הגעת טכנאי !!! איזה טכנאי? מה טכנאי? נו טוב..שליח..אבל ראבק הבטחתם? הטעייה רמאות שנפנה למשרד התקשורת ולכל אמצעי אחר !
    מצטרפים ל YES 072-2514350 מספר ישיר אליי ללא המתנה
6 תגובות
עמוד 1

• אוףףף כולם גנביםםםם....
    בחיים האלו גם כדי לנשום צריך כסף...
  • צודקת הם ממש מכה, ביקשתי להקפיא את המנוי ליותר מחצי שנה,
    כי אני גרה אצל ההורים והם לא מוכנים אני משלמת 65 ש"ח לחודש
    כי יש אצלי ממירים. ממש חארותתתתתתתתתת

מצטערת להגיד גם שלהורים שלי יש YES וכל פעם שיורד גשם
    אין שידורים

• חחחחחחחחח גנית הרגת אותי
    מייל:[email protected]