אני רעבה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בפסח התחלתי להרגיש תחושות של רעב במהלך כל היום וחשבתי לעצמי שזה בטח בגלל המצות... אבל התחושות האלה לא עוזבות אותי... הבטן שלי כל הזמן מקרקרת... אני בד"כ לא כזו גרגרנית...

ניסיתי לחפש קצת מידע באינטרנט ויש מצב שהרעב בגלל ההורמונים שלקחתי... אבל זה היה מזמן... אני מפחדת להיות להשמין לפני שאני בכלל יודעת אם אני בהריון...:-(
    עם הרעב הזה שמלווה אותי במהלך כל היום, איך אני יכולה לא לחשוב על הריון?

האם מישהי הרגישה או מרגישה תחושות רעב אחרי שהשתמשה באקקלומין?
    אוףףףףף...
10 תגובות
עמוד 1
  • אני כל הזמן רעבה לאחרונה , לא יכולה לשלוט בעצמי ואוכלת הרבה שטויות ולא לקחתי איקקלומין..
    הלוואי...

• לי יש קטעים, נגיד אתמול הייתי בסדר גמור ואכלתי במסגרת השמירה שלי על המשקל, אבל שלשום התחרפנתי!! פשוט דחפתי לפה כל מה שמצאתי בדרך! ולא היה הרבה בבית כי אני לא קונה שטויות רק דברים בריאים והיה הא לייזה עוגת ברואניז עם פירורים או משהו מפוצץ כאילו!!!
  • למה אכילה ריגשית ממי, מה קרה?

• קרן מה קורה איתך ? מתי את אמורה לא לקבל? אני זוכרת שהיום משהו כזה לא או שאני טועה????
  • כן, היום אני אמורה לא לקבל ובאמת עדיין לא קיבלתי, אבל אני לא מתרגשת מזה. מאז שהפסקתי עם הגלולות המחזור שלי מגיע מתי שמתחשק לו ולפעמים גם לא מתחשק לו אז אני לוקחת כדורים לזירוז. זו הפעם הראשונה שגם לקחתי אקקלומין והזקיקים שנצפו היו ענקיים... 26 ממ.
    אנחנו נחכה עוד שבועיים לפני שנבדוק את הנושא ובנתיים אני מתמודדת עם הרעב שלי... חחח ח
    אין לי מאנץ׳ למשהן מסויים... בא לי לאכול הכל!
  • יאוו קרן הלוואי הלוואיי שתודיעי שאת בהריון!!!
    אני ממש ממש מקווה בשבילך

תעדכני אותנו מאמי..
  • תודה אדוולי אהובה,
    אני משתדלת כמה שפחות לחשוב על זה... לא פשוט!

בדיוק גילינו שגיסתי (שיש לה תינוקת בת שנה) שוב בהריון. אתמול בעלי אמר לי, את לא יודעת איך אמא שלי תהיה בעננים אם שתי הכלות שלה יהיו בהריון....
    איזה חמוד הוא:-)
  • יאוו... הלוואי, כמה זה קשה!!
    כמה זמן אתם מנסים מאמי?
  • אדוולי, הפסקתי את הגלולות לפני כ-9 חודשים ומאז אנחנו "מנסים" אבל בגלל שהמחזור שלי לא מסודר ולפעמים גם לא מגיע בלי עזרה, אז היה קשה עד בלתי אפשרי לקלוע ליום של הביוץ.
    אפילו שעבר המון זמן וזה נראה כמו נצח, אפשר להגיד שזה החודש הראשון שאנחנו מנסים כמו שצריך לאחר מעקב זקיקים שנצפו בגודל 26 מ"מ:-)
    אז אני מקווה שהמחזור ימשיך לא להגיע גם ב-9 חודשים הקרובים:-)
  • יו הלוואי הלוואי ושזה זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה