שלום רב!
אני בת 25,זהו ההריון הראשון שלי,כרגע נמצאת בשבוע 19,הכל תקין,כולל הבדיקות שעשיתי עד עכשיו.
מתחילת ההריון ירדתי 2 קילו(לא קריטי בכלל,אני יודעת) והחודש הזה העלתי 500 גרם...,הרופא נשים שלי צוחק,אומר אני אהיה אישה בהריון עם פיגורה למופת :)
אולי זה לא קשור לשאלה אך אני משתדלת לכתוב כל מה שאני עוברת עכשיו,לפעמים עולה לי הלחץ דם,משום מה הוא עולה רק כשמודדים לי בטיפת חלב,פעם אחרונה זה הגיעה ל137\90(בטיפת חלב),המדידות בבית טובות,יש לי מכשיר,אני עוקבת כמעט כל יום...
סוכר וחלבון תקינים,משתדלת לאכול בריא,ושהעובר יקבל את כל מה שהוא צריך לקבל בשביל התפתחות תקינה.
השאלה שלי היא כזאת:העובר שלי(בן) פעיל מאוווווווד,התחלתי להרגיש את תנועותיו מוקדם מאוד יחסית לסטטיסטיקה ונשים אחרות.כל שבוע תנועותיו יותר ויותר חזקות ונמשכות הרבה זמן...,הגעתי כבר למצב כזה שאם אני לא מרגישה אותו כמה דקות,אני מתחילה לדאוג(יש מצבים שהוא ישן),אך הוא פעיל כמעט תמיד,לפעמים עד כדי כך שזה לא נעים,אני יודעת שפעילות יתר זהו אחד הסימנים למחסור בחמצן,אבל למה?מה הסיבה למחסור בחמצן אם אני משדלת לעשות הכל כמו שצריך?...עד כמה אני צריכה לדאוג בנושא???ומה צריך לעשות?האם לפנות לרופא נשים דחוף???
תודה מראש,ינינה-ילין
yaninayalin