הריון והפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני ובעלי זוג טרי המנסים להביא תינוק הצלחנו להרות אך מסבות לא ברורות העובר שלנו לא התפתח כבר בשבוע 8 להריון ולא היה לו דופק מצב שלא היה לנו קל לקבל היינו צריכים לעבור הפלה לאחר ההפלה לא היו דימומים עברו כבר 30 יום מאז בדיוק ועד עכשיו לא הגיע הווסת. השאלות שלי הן:
    ממה יכול להיגרם המצב שעברנו ואיך ניתן למנוע זאת?
    האים מותר לנו לחזור כבר לפעילות?
    כמה זמן לאחר ההפלה ניתן לנסות להרות שוב?
    האים זה תקין שעד כה לא הגיע הווסת?
10 תגובות
עמוד 1
  • היי, מצטערת לשמוע על האובדן שלך.
    אני עברתי 2 הפלות טבעיות בשבועות ראשונים, היריון ראשון עובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 לאחר שראינו דופק שבועיים קודם והיריון שני הפסיק להתפתח עוד לפני שהתחיל..
    לשאלותייך:

• תודה
  • קודם כל ממש הצטערתי לשמוע... אני מקווה שבקרוב תכנסי להיון והכל יהיה תקין. גם גיסתי עברה הפלה טבעית כי לא היה דופק וממש חודשיים לאחר מכן היא נכנסה להיון והיום יש לה תינוקת מדהימה בת שנה.

הכי חשוב שתהיי בקשר עם רופא הנשים שלך במעקב כדי לוודא שהכל בסדר.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • תהיי חזקה.... בע"ה החודש תקלטי.... תחשבי חיובי יהיה חיובי.... מקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות.... בהצלחה שיראל
  • היי,

קודם כל ברוכה הבאה ושהות קצרה...
  • תודה על התמיחה בנות חבל שלא ידעתי על האתר הזה לפנה אני כבר חודש שלם מערערת אם כל השאלו האלה אצלי בבטן

דפדפתי הרבה באתר וקראתי המון על דברים שבנות פה ומפרסמות וזה העשיר מעט את הידע שלי

וכמו שכולכן כבר יודעים ששאלתי את הרופאים את השאלות האלה כיבלתח תשובת שבטח גם אתן "זה קורה להרבה בנות בהריון הרשון" תשובה שממס לא סיפקה אותי
    תודה שאתן כאן

ומקווה שבקרוב כולנו נעבור את החודש ה9 ונהיה אמאות הכי מאושרות שיש
    ילד זה המתנה הכי יפה שיש

lili

• לצערי זאת לא הייתה הפלה טבעית לקח לנו קצת זמן עד שגילנו שאני בהריון מכיון שחודש לפנה היה לי איחור של 3-4 שבועות שגרם לי להיות בטוחה שאני בהריון בשבוע הראשון של האיחור קניתי בדיקה ביתית ויצא שלילי אמא שלי אמרה לי שלפעמים לוקח זמן עד שהמקלון טופס ואמרה לי לנסות שוב שבוע אחרי וכך היה בשבוע אחרי נסתי שוב, ושוב היה שליל ואז אמרו לי שזה סתם איחור בגלל שאני לחוצה ולנסות שוב בעוד שבועה ושוב קיבלתי תשובה מאכזבת אך הייתי בטוחה שזה כן כי לפנה כן לא היה לי אף פעם בעיות אם המחזור אז אמרתי שאני חייבת לעשות בדיקת דם וזה מה שעשתי וגם בבדיקת דם יצא שלילי התאכזבתי מאוד והיה לי קשה להקל זאת כמה ימים אחרי הגיע המעצבנת
    ואז בחודש אחרי שוב היה לי איחור כזה ושוב אותו סיפור עשיתי בדיקות ביתיות מכול הסוגים ושוב שלילי חשבתי ששוב המעצבנת משחקת איתי ולא ניגשתי לבדיקת דם עד שראיתי איחור של 4 שבועות הייתי חייבת לעשות בדיקת דם שוב וכאן קיבלתי תשובה חיובית קבעתי תור לרופת נשים שלי וקבלתי תור ממש מאוחר כמעט חודש רופאת הנשים שלחה אותי לעשות א"ס וגם זה היה רחוק באולטסאונד קיבלתי את השוק של החיים שלי ע"פ תאריך של ווסת אחרונה הייתי צריכה להיות כבר בשבוע 12 אך לפי גודל העובר הוא הפסיק להיתפתח בשבוע 8 ולא היה לו דופק ושלחו אותי במקום לעשות גרידה

חויה שהיא עצמה לא נעימה ועד עכשיו קשה להיתגבר על זה

lili
  • וואי זה ממש כואב

מבינה לליבך , יש המון סיפורים כאלו ( לא עלינו )
    מאחלת לך בריאות שלמה והצלחה בהריונות הבאים .

תותי פרוטי
  • תחזיקי מעמד. ממש לא נעים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה