יש פה עו"ד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה ייעוץ בענייני עבודה וביטוח לאומי
    אני נואשת מיואשת ומתוסכלת לחלוטין

13 תגובות
עמוד 1
  • אני, אבל ההתמחות שלי לא בדיני עבודה...

אבל זה תחום כל כך רחב היקף באינטרנט שאת יכולה למצוא את כל התשובות לכל השאלות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • היי בובה.. מה קרה? איך ..?
    אני אישית לא מכירה עו"ד אני אברר לך עם אחותי שהיא יותר באיזור מרכז הארץ...
  • בנות אני לא רוצה לתבוע ממש לא.
    אני רוצה להבין בדיוק מה מגיע לי.
    אני יושבת כבר 3 ימים חסרת אונים מול כל החוקים והתנאים והכללים בכל האתרים של ביטוח לאומי ודיני עבודה ופשוט לא מבינה כלום.
    לא מבינה מה מגיע לי, מה לא מגיע לי, מתה מפחד, רוצה לבכות.
    פשוט רוצה שיהיה עכשיו חודשים קדימה ואז לעשות את הכל בלי הפחד הזה.
    וכל מקום שאני פונה אליו (פורומים וכו') שולחים אותי לקרוא בחוקים - מה אני נכה? לא יכולה לבצע חיפוש בעצמי?
    אני פונה לעו"ד כדי שיסביר לי לא כדי שישלח אותי לחפש תשובות בעצמי

• גם לי יש את השאלות האלה בעניין האבטלה...80% ימים ו85% ממה שמגיע לך דמי אבטלה...
    אבל מה האפשרויות האחרות שיש לך? לא תעברו לחיפה בגלל עוד כמה חודשים של דמי אבטלה???
    בטח בעלך ירוויח יותר בגלל הקידום, לא?
    ואולי ההורים שלך יעזרו לך קצת?
    בזמן של חופשת הלידה תוכלי לחפש עבודה, ואלי בכלל לא תצטרכי לחתום...

תראי, אם תחפרי בנושא תמיד יהיו עוד ועוד שאלות, זה כמו תנ"ך כל חוקי עבודה
    תזרמי...
  • ממי, אני שוב אומרת לך - תפני להסתדרות הם יעזרו לך בשמחה ויענו לך על כל השאלות
  • יש את טלטול שהיא מבינה בחוקי עבודה אני בטוחה שהיא תיכנס היא תענה לך על זה

תנסי אולי לשלוח הודעה גם בפייסבוק

• תתקשרי לביטוח לאומי אולי הם יוכלו לעזור לך
    ואת עוברת לעיר אחרת מעל Xק"מ אז מגיעה לך בעקבות העבודה של הבעל

• אני יעזור במה שאני יודעת:
    1. מגיע לך בהחלט לחתום אבטלה.
    זה באמת לא עקרוני אם הוא תחת אותו מעסיק בסניף אחר, או במקום עבודה אחר.
    2. לא יודעת לגבי אחוז האבטלה שאת תקבלי אבל בהחלט את אמורה לקבל כי נסיבות האבטלה מוצדקות. יש לי חברה שפיטרו את בעלה פעמיים באותה השנה מ-2 חברות שעבד בהן (הנסיבות לא משנות) ופעמיים הוא קיבל אבטלה.
    3. לא בטוחה אבל לדעתי תוכלי להמשיך לחתום, שכן ההתפטרות במקרה הזה דינה כפיטורים. תוכלי לנצל את התקופה המקסימלית לדעתי.

בכלל כמפוטרת בהריון (זה התפטרות שנחשבת כפיטורים מבחינת החוק), את זכאית למלא זכויות.
    אל תשכחי לדרוש פיצויים ודמי הבראה עבור שנה ו-3 חודשים שאת עוזבת (במידה ועדיין לא קיבלת).
    אולי כן כדאי להתיעץ עם עו"ד כדי שלא תפספסי שום דבר שמגיע לך.

ממש אין לך מה להיות לחוצה כי כל הפרש שיהיה לך תוכלי לתבוע גם שנים אחרי.

מיטל
  • סיוי תרגיעי עם הלחץ
  • לחופשת לידה כמיטב ידיעתי אפשר לתת מתחילת חודש תשיעי, אני עוזבת חודש וחצי קודם

• אני מכירה עו"ד שממש מתעסק בזה בזכויות נשים בעבודה ונמאת פה בנתניה.היא שותפה של חבר טוב שלנו.
    אם את רוצה אני אברר טלפון ותסגרי איתה את הדברים

המסנג'ר שלי: [email protected]

• היות ובעלך מקודם בעבודה, זה שקול למקום עבודה אחר, זה לא עבודה בתפקיד זהה, אתם לא עוברים לצפון רק כי מתחשק לכם (לא משנה שאכן מתחשק לכם

• טלטול ומיטל אין לי מילים בכלל
    תודה רבה רבה רבה - אין עליכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה