לחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אפשר לעשות כדי להירגע לפני הכניסה להריון? אני די בלחץ וזה משפיע על כל הכניסה להריון
14 תגובות
עמוד 1
  • הבנות כאן יגידו לך להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות וכך לא לחשוב על זה כל היום.
    אני יכולה להגיד לך שאותי זה מלווה 24/7 ולא עוזר להעסיק את עצמי..
    אני לא מצליחה להוריד את הלחץ אצלי..

• היי,

כפי little כבר רשמה שכולם יגידו לך להתעסק בדברים אחרים אבל זה לא עוזר הראש שלנו עמוק בתוך המחשבות הללו....
  • זה לא קל וזה גם מקשה על כל הכניסה להריון, בעלי כבר מתוסכל שהראש שלי כל הזמן שם
  • אני יכולה להגיד לך שאני לא מפסיקה לחשוב על זה.
    יש לי חברה שהיא ממש נלחצת מכל דבר. היא לא הפסיקה לדבר על הריון ולידה והיא דווקא הצליחה להכנס להריון אחרי 4 חודשים, אז לא בטוח שאנחנו לא מצליחות בגלל הלחץ.
    בכל אופן, אני כל כאב קטן או שינוי מסויים בגוף ישר חושבת שזה הריון ומתאכזבת כל חודש מחדש וזה ממש מתסכל
    http://www.ticker.7910.org/as1cHjz0g410000MzU1ODE4bHwwMDk2OThzfHlvdXIgdGV4dA.gif
  • כן ממש מתסכל
  • האמת שאין ממש מה לעשות אבל זה נכון שהלחץ לא עוזר
    צריך לנסות ולהתעסק בדברים אחרים,
    להתעסק בעבודה או למצוא איזה פרוייקט
    בהצלחה ובעזרת השם החודש זה יקרה
  • שלום חמודה.
    שאלתך הינה שאלת השאלות ואני יכולה לענות לך מה עזר לי..
    1. מסאג' טוב! אפילו טיפול רפלקסולוגי מאוד מרגיע ומשחרר את הגוף.
    2. אחרי המקלחת ביקשתי מבעלי לעשות אותי עם קרם...
    3. אם את מאמינה בפרחי באך ורפואה סינית אז גם טיפות רסקיו יכולות לעשות את העבודה ומכסימום להזיק הן לא מזיקות...
    אלו הן הצעותיי שיהיה לך בהצלחה

• כמה שנרצה יותר הריון ונרגיש שאנחנו מוכנות, ככה גם היה בלחץ.
    שומדבר לא עוזר... חחח

אני כל יום מבקרת בפורום הזה ומרגישה כאילו נשאבתי לתוך זה. בעלי כל הזמן שאול אותי מה אני כותבת כ"כ הרבה באתר הורוד.. חחח

אני באמת מנסה להעסיק את עצמי כמה שיותר ויוצא שיש לי רק יומיים בשבוע ללא פעילויות אחרי העבודה, ככה שכשאני כבר מגיעה הביתה, אני מותשת ואין לי זמן להלחץ:-)
    אני מתנדבת במשטרה, ומתנדבת עם בעלי בחלוקת מזון ויש לי גם פעמיים זומבה בשבוע..חחח מלא פעילויות:-)
  • אני חושבת שאני גם יתחיל לעשות פעילות קצת
  • גם אני כל הזמן עסוקה בזה ופתאום אני מרגישה כל דבר בגוף וזה ברור שהכל פסיכולוגית מרוב הרצון שלנו להכנס להריון ואני מקווה בשביל כולנו שזה יהיה כמה שיותר מהר

http://www.holdthatpic.com/
  • תאמיני לי אכזבה אחרי אכזבה אחרי אכזבה אחרי אכזבה גרם לי להוריד קצת לחץ ולהגיד ככככככווווססססוווממממוווו עם ההריון הזה!!! וסליחה עם אני ישירה מידי....
  • נראה לי שמישהי צריכה
    גם כשאת כועסת את מקסימה...
    כל את יש לה את נקודות המשבר בכל התהליך הזה, אבל אסור לנו לוותר כי יש לנו מטרה ונשיג אותה...
    יהיה בסדר!!!! וכולנו נזכה לביקור ה
  • שושי יהיה בסדר.... הכי חשוב לא לאבד תקווה!!!! זה יבוא בזמן הנכון... רק הוא למעלה יודע מה הסיבה לעיכוב... יש לו מפה משלו ,חישובים משלו... ובכלל אני מאמינה בקלישאה ש"כל עכבה לטובה"..... אבל בלי שום קשר אני מבינה את התחושות שלך אך לא מוכנה לתת לזה להשתלט לא עלי ולא עלייך!!!! תהי חזקה!!! שיראל
  • אני עם פאני!
    אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה