אוףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות נראה לי שההגיעה..... הייתי אמורה לקבל ביום שבת ולא קיבלתי אז שמתי טמפון למקרה שאקבל.... וכשחזרתי מהעבודה אמרתי :"טוב יאלה בואי נראה מה קורה שם "...וכשהוצאתי את הטמפון בקצה שלו היתה רירית כזו אדומה.... נראה לי שזהו זה אבוד אני הולכת לקבל ממש אוטוטוווווו.... איזה באסה........... קרן כנראה החודש לא שלי... אני מקווה שהוא שלך לפחות!!!!!!!!!!!!! ... תעדכני אותי מה קורה...שיראל
6 תגובות
עמוד 1
  • נא לא להספיד את החודש עדיין!!!
    עד שאין ממש דימום- לא להתייאש.
    יתתכן שמדובר בדם ישן של השתרשות שהיה תקוע שם למעלה..
    בואי נמשיך ל

• הלו, גברת... למה את מספידה את הסיכוי להריון כ"כ מהר? :-)
    אם הדימום הוא קליל ויפסק היום או מחר יש עוד סיכוי שאת בהריון ומדובר בהשתרשות. לפי בדיקת השבועות, זה בדיוק הזמן לכך...

שום דבר עוד לא אבוד עד שאת בוודאות רואה שהגברת האגומה קפצה לבקר...

תחזרי לעדכן יותר מאוחר...
  • אתן חושבות שיש סיכוי??????? את האמת , שאני חושבת על זה..... באמת הריר האדום היה בקצה הטמפון וכל יתר הטמפון היה נקי לגמרי מה יש מצב עדין??? יו הלוואי.......... .... כולי הייתי בנאחס עד שקראתי את ההודעות שלכן תודה על העידוד והפרחת התקווה שלי מחדש.... מקווה שלא אתבאס.... וכמובן שאעדכן בהמשך....
  • רק הזמן יגיד...
    ובנתיים ההסכם שלנו תקף.. חח חבעוד שבועיים אם לא יופיע ה , שתינו עושות בטא ולא לפני.. חח ח תהיי חזקה!
  • כל זמן והלא תגיע הכל נסגר וסגור!! רק שלא תגיע המעצבנת הזאת!!!!!!!!!!!
  • יכול להיות השרשה? אל תספידי כל כך מהר. את כבר באיחור.

מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה