הם גדלו !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין מאושרת ממני ואיזה רופא חמוד איזה סבלנות ואיזה הסברים !! אני ממש שמחה שלא הרמתי ידיים וויתרתי הרופא אמר שיש מקרים שהכדורים משפיעים לאחר 5 ימים ויש מקרים שרק לאחר 15 יום יש השפעה ונכון לעכשיו הזקיק גדל ל 12 מ"מ עדיין לא מתאים לביוץ אבל הרופא אמר שאחרי שהזקיק עבר את ה 11 מ"מ הוא ממשיך לגדול הוא הסביר שברגע שהזקיק מגיע ל11 הוא קצת נתקע ונכון לעכשיו אני ביום ה 19 למחזור הוא אמר לי לחזור בעוד יומיים לראות שהוא גדל עד שהוא מגיע ל20,21,22 זה מתאים לביוץ ויומיים לפני הביוץ לא לקיים יחסים !
    נפל רוחי בהתחלה שהוא אמר לי שרק 12 מ"מ ואז הוא אמר שכל עוד הוא גדל מ11 הוא ימשיך לגדול
    [center]
16 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לשמוע!!!!!!
    אני ממש ממש שמחה שלא וויתרת!!!!
    יאללה באלגן! החודש הוא שלך...

תכיני את הבעלול לעבודה מאומצת.. ח חח יום כן, יום לא! בלי לוותר:-)

הרופא הסביר לך למה לא לקיים יחסים יומיים לפני הביוץ?
    הרופא שלי לא אמר לי דבר כזה ....
  • כן מאמי הוא אמר שבכדי שהזרע יהיה איכותי ומשובח !! זאת הסיבה ...

ועוד משהו בלי עין הרע חמסה חמסה שום בצל עובי הרירית שלי 11 הרופא ממש התלהב ואמר שזה מצויין
    קראתי על הרירית קצת הבנתי שעובי הרירית גודלת זה מעיד שהיה ביוץ
    אבל אצלי לא נצפה ביוץ אך זה יכול להיות?
    [center]
  • אנחנו התחלנו לעבוד כבר כמה ימים לפני הביוץ, יום כן יום לא רק ליתר בטחון כדי שלא נפספס ... חח ח

אני בכלל הלכתי למעקב זקיקים רק ביום ה14 למחזור...

איזה יופי!!! אני באמת מאושרת בשבילך!!1 את צריכה להרגע קטנטונת.. הכל יהיה בסדר:-)
  • את בהחלט צודקת אני חייבת להרגע כבר אני כל היום בזה..והאמת זה נעשה מתיש בעלי מתחרפן ממני מכל החקירות שאני עושה בגוגל אני חייבת להשתחרר מכל העניין הזה אבל זה מאוד קשה...
    [center]
  • אני לא משתחררת מזה אני כל היום סביב ענין ההריון זה משגע כבר.
    את יודעת על כמה עומד הפרוגסטרון שלך כרגע?עשית בדיקת דם?
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה מתוקה

http://www.holdthatpic.com/
  • ממי, בשורות נהדרות!!
    מחכים יחד איתך לביוץ!

• איזה בשורות טובות!! מי היה מאמין שנתלהב ככה מזקיק אה?
  • אאאאאאאאאאאאאמממממן!!!!
  • באמת אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• איזה כייף
    בהצלחה
  • אין עליכן באמת אתם הבחירה הכי טובה שליי בלעביר את החוויה ואת המסע הזה ביחד!!! אמןןןןןןןןןן וכולן החודש בהריון!!!!!
    [center]
  • אמן ואמן!!!

אוהבת אתכן בנות!!

• הלוווווווווו מה איתי?!!!!
    החודש הוא גם החודש שליי!!! אמןן!

ואדוה, איזה יופייי ברוך ה' שהם גדלוו!! אמן שתצליחו החודש ותקלטי!י

• איזה יופי!!
    בע"ה עוד יומיים הם יהיו יפים וגדולים מוכנים לקבלת הזרע..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה