משהו קורה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, ביום שישי הייתי אמורה (לא) לקבל והיום התחילו להופיע אצלי כתמים חומים בהירים מאוד עד שקופים...
    אני לא יודעת איך לאכול את זה... האם יש סיכוי שמדובר בהשתרשות אפילו שהם לא אדומים?

יש לי כאבי מחזור אבל אני בהכחשה:-) מאוד מאוד מקווה שלא אזכה לביקור של
    למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה, הכאבים קצת נרגעו... אמאל'ה....

15 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שתרשרות זה כתמים חומים, לפי הניסיון שלי מהפורום...
  • הלוואי הלוואי הלוואי,
    בכל מקרה, החלטתי לחכות שבועיים וללכת יש לרופא נשים כדי שייתן לי הפניה לבטא... אני לא סומכת על בדיקות בייתיות וסתם חבל על הכסף...

מה שכן, בחיים לא הרגשתי כ"כ רעבה כמו בשבוע-שבוע וחצי אחרונים.... הבטן שלי ממש מדברת.. ותאמינו לי שאני אוכלת לא רע..חחח
  • היי מאמי,
    הלוואי וזו השתרשות, אני מחזיקה לך מכל ה
    תעדכני אותנו....
  • מה שבועיים מה????????? תעשי כבר בדיקה !!!!!!!!!! קצת הגזמת שבועיים לא?? נשמע חודש מבטיח דווקא
    [center]
  • תודה רבה MATTOK אני גם מחזיקה מקווה לביקור של

חח ח אדווה מצחיקולה,
    זה הוראות של הרופא...
    הוא אמר לי "תחזרי אליי בשבוע השביעי לעשות בטא... "
    אז הקדמתי לו קצת ואחכה עד ה-6.. ח חח

מצאתי סרטון חדש קורע של קטורזה שמתאר בדיוק מה שאני מרגישה...
    http://www.youtube.com/watch?v=a_Q150lOwI0

• גם לי בא פיצצצצצצצצצצצהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• את על קוצים אההההה מוכר
    מחזיקה לך מיליון אצבעות...

http://
  • יו קרן...אני ואת זה משהו!!! בדיוק היום חוויתי בדיוק את אותו הדבר!!!!!
  • תרגעו תרגעו מורעבות שלי...גם לפני מחזור הרעב מככב...
    אני לא רוצה לבאס אף אחת, להיפך...רוצה שלא תתאכזבו....
  • קרן יקרה בוקר טוב.
    אני מקווה בשבילך שהסימנים מראים על הריון ורק שתדעי שבטא אפשר לעשות מאוד מוקדם בהריון...אני עשיתי בשבוע השני וכבר ראיתי..לא צריך לחכות עד השבוע ה7!!!

• יואו - קרן - הלוואי. כתמים חומים שלא הופכים לדימום מסיבי טרי יכול להיות מאוד אבל אני לא אפתח פה....

הלוואי הלוואי והלוואי אבל אל תחכי שבועיים - תעשי בדיקה בייתית בשבוע איחור. שווה. גם אם ייצא שלילי זה לא אומר שזה שלילי.... אבל אם יש 2 פסים אז......
  • כן, ממי, פיצה.
    אף אחת לא נכנסה לסרטון שקרן העלתה כאן ??
    קרע אותי מצחיק קטורזה גם רעב ורוצה פיצה!

• אין על קטורזה!! גם אם הסרטון מבויים, עדיין נפלתי, הוא קורע.. ח חח

היום בבוקר קמתי עם דימום קל ועושה רושם שהוא נבלם...
    עדיין לא רוצה להספיד או לפנטז אז כנראה שלא נותר אלא לחכות...

אני יודעת שבבדיקת בטא אפשר לראות אבל לאור ההסטוריה שלי עם מחזור סורר חבל על הזמן והסבל שכרוך בבדיקת דם...

אני מאוד אתבאס אם אחרי 9 חודשים שהמחזור משתגע, מגיע לא מגיע, והחודש הראשון שאני במעקב, פתאום הוא מגיע אחרי 28 יום...

• נו קרן אני מתה מסקרנות........... מה קורה? יש חדש..???????. וואי הלוואי ויש לך בשורות טובות הלוואי הלוואי........................
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה