עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זה הזוי!!!!! כפי שאתן זוכרות... היום אחרי העבודה בדקתי מהקורה עם הטמפון... (פחדתי שאקבל במהלך העבודה) וגיליתי כי כל הטמפון נקי חוך מהקצה שלו שם היה ריר כזה אדום/חום... מיד נפלו פני!!! הייתי בטוחה שזהו אני הולכת לקראת "שיטפון"/כלומר שהבאה.... אבל עד עכשיו טפו טפו טפו אין כלום הכל נקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יו הלוואי וזה זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • יש יש יש !!!!!
    איזה מעודד לשמוע!!!
    ראיתי את הכותרת שלך "עדכון" וכבר חשבתי לעצמי שה הגיע...
    כ"כ שמחתי לפתוח את ההדועה ולגלות שלא...

יש סיכוי!!! מאחלת לשתינו תוצאה חיובית
  • מחזיקה לשתיכן אצבעות
    הלוואי שהתכנית שלכן תצליח
    תשמרו על אופטימיות ותשתדלו לא להתלהב יותר מדי עד התשובה החיובית כדי שחלילה לא (בתקווה גדולה שלא) תתאכזבו.
    רעות
  • קרן איזה מאמי!!!!! הלוואי שתוכניתנו תצא לפועל....ושנחלוק ביחד 9 ירחי הריון....
    רעות את צודקת אך אני לא יכולה שלא לשמוח.... המשאלה הכי גדולה שלי כמעט בהשג יד..... אני מקווה שלא אתאכזב....

• בעיקרון קיבלתי את המחזור האחרון ב1.4... ואנחנו היום ב1.5..... זה נחשב איחור????
  • זה 31 יום כבר היום. את יודעת את אורך המחזור שלך ואת אמורה לדעת אם זה איחור.

אז תחשבי ובהצלחה
  • זהו שהמחזור שלי לא קבוע... כך שאי אפשר לדעת..... תאמיני לי שהייתי עושה את החישוב מהר מאוד אם הייתי יודעת.... אי הידיאה הזו מחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שאעשה בדיקה מחר על הבוקר.... לטוב ולרע נמאס לי לחכות.... קרן קיבלה אז כבר אין לי סיבה להחזיק את עצמי...
  • מהמהמהמהממה?!?!??!?!
    שיראל, בטח שיש לך סיבה להחזיק את עצמך!!!

חכי לפחות עוד שבוע ותלכי לעשות בטא... בגלל שהמחזור של שתינו לא סדיר, אנחנו מוציאות מלא כסף על בדיקות בייתיות. לא חבל???
  • קרן את צודקת אבל אני פשוט מתחרפנת אני צריכה שיגידו לי כן או לא!!!! אני כבר לא יכולה לחכות יותר זה פשוט מורט עצבים...... כאילו מה???? אני אוכלת כמו פרה.... ואם זה לא זה... אז סתם אני משמינה??????? (אני שוקלת כרגע 50 אבל... אם אעלה סתם זה סתם מבאס...)
    אני חושבת שאעשה מחר על הבוקר בדיקה וזהו.... ואם זה זה???? לא שווה להקדים את השמחה?????.....
  • אני בעד- יאללה, תקדימי את השמחה!!!!!!
    בשורות טובות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה