יום הזיכרון לשואה ולגבורה - בסימן בן לאדן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • צודקת לגמרי.
    וכל שנה שאני לא נמצאת במערכת החינוך קשה לי יותר להתחבר ולהבין את עומק היום הנורא הזה..
    יש לי היום במכללה שיעור על שואה, שהוא במערכת בכל מקרה, אולי הוא יכניס אותי לאווירה..
  • גם אני הכנתי את הדגלים לאוטו ואני אתלה אותם היום !

ואולי טיפשי מה שאני מרגישה אבל אולי לא....
  • באמת יום עצוב

• פשוט בלתי נקלט מה שקרה שם, בלתי אפשרי בכלל להתחיל להבין את הקושי, את הרעב, את הקור, את הבדידות, איך אפשר להבין שאנשים וילדים ותינוקות בני יומם נרצחו רק בשם יהדותם? איך אפשר להבין את הפחד? את המחבואים, את השהייה במשך שנים ביערות או מתחת לאדמה או בכל מקום מחבוא אחר, לבד, בלי אבא, בלי אמא, לפעמים לבד לגמרי בעולם אחרי שראו איך ההורים והאחים נרצחו, איך אפשר להבין שבני אנוש ישבו וחשבו על כל פרט ופרט ע"מ לעשות רע לאנשים אחרים? שתיכננו את רכבות הבקר, שתיכננו את הדרגשים עליהם ישנו? שתיכננו איזו מנת מזון תאפשר הישרדות ע"מ שניתן יהיה להעביד בפרך? שתיכננו איך לבנות את תאי הגזים ע"מ שיכנסו שם כמה שיותר אנשים ואיך לבנות את המישרפות, איך בכלל אפשר להבין????
    ת.נ.צ.ב.ה.

ואתמול במקלחת חשבתי לעצמי שאולי הנוהג הזה שלנו להקפיד על מקלחת מידי יום - נובע בכלל משם, מהמחנות, כי בשום מקום (כמעט) בעולם לא מתקלחים יום-יום, מתקלחים פעם ביומיים, פעם בשבוע, בטח לא במדינות עם מחסור כשלנו במים....

• יש לי דוד שהוא בהתחלה בגטו בקובנו ואז במחנה דכאו , (מגיל 9 עד שהיה בן 14 ואמריקאיים שחררו אותם ) . אני כל פעם לא מבינה כמה שמחת חיים ומצב רוח טוב יש לבן אדם למרות הילדות שלא היתה . הבן אדם לא מתעצבן בכלל חוץ מעניינים הקשורים בדת ... בן אדם שסבאו היה רב גדול אחרי המלחמה נעשה חילוני קיצוני . אז סיפור עם "שמע ישראל " היה מעצבן אותו מאוד .
    אצלי גם בני התחיל לשואל שאילות קשות ואנילא תמיד יודעת בכלל מה אפשר לענו לו ואיך

http://www.holdthatpic.com/
  • אחותי,נכון! היינו גם אומרים תהילים בצפירה זוכרת?
  • אני דור שלישי לניצולי שואה (מהצד של אבא שלי)
    הסיפורים הם מצמררים ..

כל פעם שאני רואה סרטים אני בוכה בלי סוף
  • אני שמחה לשמוע שאני לא היחידה ששמה דגלים על הרכב....אצלנו פה אף אחד לא שם
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה