שאלה על ארוחות של תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריאני אוכלת 70-80 CC .
    גם אם אני מכינה לה 120, היא אוכלת את המנה שלה וזהו .
    ולרוב, אחרי שעתיים היא רעבה . אז אוכלת עוד איזה 60

אז יוצא שיש לה מלא ארוחות ביום . לא מצליחה לסדר לה לאכול כל 4 שעות כמות יפה. היא לא מוכנה לאכול יותר מ80. בסדר , אולי זה מה שהקיבה שלה יכולה להכיל..מצד שני , אולי צריך לעשות לה הפסקה אחרי 80 ולהמשיך אחרי חצי שעה עם השאר?
    איך אתן עושות את זה ? עושות הפסקה באמצע או מפסיקות ברגע שהתינוק מסרב להמשיך?
    (מנסיוני המר עם ירין ומלחמות האוכל , איתה אני מרפה,כשהיא מסרבת , אני זורמת איתה. אלא אם כן זה 30 CC כמו שהיתה חולה ואז זה כבר מדאיג)
12 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלא כדאי לתת לה אוכל בין הארוחות,
    זה יהפוך אותה ל"תינוקת נשנשנית" (לפי הגדרה של לוחשת לתינוקות
  • תזרמי איתה אין הרבה מה לעשות
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • איתמר אוכל לפעמים כל 3-4 שעות ולפעמים כל שעתיים וחצי והוא אוכל 180CC (לפעמים גומר רק 150) ואני הפסקתי להלחם איתו על זה בשלב די מוקדם כי פשוט ראיתי שאחרת הוא עצבני.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אבל זה העניין נטלי , אני מכינה לה 120 והיא אוכלת גג 80
    ואם היא רעבה אחרי שעתיים היא תצרח ולא תהיה שקטה.
    איך אני יכולה לתת לה לצרוח שעה עש שיגיע זמן ארוחה של 3 שעות? הילדה רעבה !
    זה מה שאני לא מצליחה להבין .מצד אחר אני לא בעד לדחוף בכח . מצד שני ברור שלא להרעיב את הילדה , אין מצב! אבל אז באמת יוצא כל שעתיים בערך

אז בגלל זה אני שואלת , אולי צריך לעשות לה הפסקה ואחרי קצת זמן להמשיך עד שתגמור את ה120?
    לפי משקל (6 קילו )היא אמורה לאכול 110-120 כשאני חושבת על 8 ארוחות ביום
  • תודה גם לכן עדי ויעל .. עד שהפורום זז, הספקתן לרשום ולא ראיתי
    רציתי להגיד גם שהכי מצחיק שלפי החישוב הרפואי , 6*150 היא אמורה לאכול ביום 900CC אבל תכלס תכלס (וכן , מאז שחלתה אני רושמת) אוכלת 600 CC בערך ,
    אז היא אפילו לא מגיעה למכסה שלה , ומשגעת אותי כל היום !
  • מה שהבנתי ממך - היא אוכלת כל שעתיים, בין 60-80CC
    נכון?
    התחלת לתת לה גם מוצקים?
    יש ילדים שצורכים אוכל כל שעתיים-שלוש
    אולי היא צריכה הפסקת גרפס ארוכה יותר?
    היא אוכלת כשהיא כבר בוכה או שאת מצליחה לזהות את סימני הרעב קצת לפני הבכי?
    אפשר בהחלט להוסיף לה כבר מים (הקיץ מתקרב בצעדי ענק) ובעזרתם לדחות את מועד הארוחה הבאה, או לתת פרי (יש את הרשת הזו ששמים בה פרי והילד מוצץ) ולאט לאט לנסות להגדיל מרווחים, אבל נסי להגדיל את המרווח בין הארוחות לשלוש שעות בנתיים, וחשוב לנסות הכל לפני הבכי והעצבים של הרעב.

• אולי באמצע הארוחה לפני שהיא מחליטה שהיא מסיימת תעשי לה הפסקה של גרפס ואז תראי אולי היא תמשיך לאכול את כל היתר
  • אני לא מחכה שהיא תצרח מרעב ,אני מזהה חוסר שקט ומשערת שזה מרעב מתוך היכרות איתה.
    לפעמים אפילו קורה שהיא לא מצליחה להרדם ורק בוכה למרות העייפות , ונרגעת רק לאחר בקבוק! (זתומרת היתה רעבה )
    טעימות רק התחלנו שלשום .. חיכיתי שהיא תחלים לפני שאני מסתערת על מזון מוצק..
    ובנוגע למים כדי להאריך את הזמן ל3 שעות ..אני קצת מתבאסת מזה כי גם ככה היא רק 6 קילו ואוטוטו בת חצי שנה.. אז לתת מים במקום אוכל כשהילדה רעבה ? מבאס
  • אצלנו אותו דבר, בפעם אחת אוכלת בין 60 ל80 , אני עושה לה הפסקה של רבע שעה עד חצי שעה ונותת לה להמשיך, אז היא אוכלת עוד 60 או 80.

זה עדיף לי, במקום לעשות ארוחות כל שעתיים, וילדה לא רגועה כל היום.

למה את חושבת שזה יחשב 2 ארוחות?
  • ברור שלא לתת לקטנה לצרוח עד הארוחה הבאה
  • אני ב
  • תזרמי איתה אני לא אשכך שכששקד היתה קטנה היא אכלה ארוחות מבוקרות כי הייתה פגית וכשעלתה יפה במשקל אמרו לנו להעביר אותה ל - 4 שעות ו - 4 שעות זה המון והיא לא הצליחה להחזיק מעמד ואני ממש כועסת על עצמי שהרעבתי את הילדה בילד הזה זה לא יקרה.
    אבל באמת תוסיפי לה מים בין הארוחות שטיפה ימלא אותה ובארוחה הבאה היא תאכל טוב זה באמת מעגל סגור כמו שכתבה נטלי אבל תזרמי איתה אולי תוסיפי לה טיפה דייסה שקצת יותר ימלא אותה וייתן תחושת שובע ליותר זמן אני חושבת שדייסת אורז כבר מותר מ - 4 חודשים

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה