הפרייה - שאלה למבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    עברתי אתמול שאיבת ביציות ואמורים להחזיר לי עוברים ביום רביעי.
    שאלתי היא מהו אחוז ההצלחה בהפרייה?
    (הרופא הודיע לי שיש לי 8 עוברים)
    תודה
14 תגובות
עמוד 1
  • נראה (אני מקווה שאני לא טועה..) לי שזה נע איפשהו סביב ה-30%-35%. אבל (וזה אבל ממש גדול) זה מאוד כוללני ולא נותן אינדיקציה לגבי מקרה ספציפי.בגדול, זה מאוד תלוי מה "איכות" העוברים (כמה תאים) ומהם התנאים ברחם (עובי הרירית, למשל)...
    בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • וואי..איזה כיף לך ..שרוב התהליך מאחורייך כבר...
    מחזיקה לך אצבעות!!! המון הצלחה
    אני בדיוק לפני...בתהליך האישורים ...
    איפה את מטופלת אם אפשר לשאול ??
    אני מתלבטת לאן ללכת...חושבת על איכילוב ..רק כי זה קרוב אלי ...וכי הבנתי מ2 רופאים שהכל דומה ...
  • אני מטופלת בקופת חולים לאומית.
    אצל הרופא ד"ר אריה ברקוביץ - מדהיםםםםםםםםםםםםםם
    הוא עשה לי את השאיבה באסותא בראשון, גם ההחזרה שמיועדת למחר תהיה שם.
    אני התחלתי את הפרוטוקול עוד לפני שמלאתי טפסים לועדה, כשחזרתי לקחת טופס 17 כבר אישרו לי את ההפריה.
    עשיתי הכל במקביל מבלי לחכות לאישורים
    בהצלחה
  • גם אני אצל ברקוביץ'...
    הוא באמת מקסים!!!! כל כך ענייני, יעיל ויחד עם זאת כל כך חביב ומרגיע
    [ u

• בהצלחה
  • papaya - כיף לשמוע שגם את אצלו... עשית אצלו הפריה? הוא באמת מקסים. הרבה בחורות אומרות שהוא לא נחמד בכלל אבל אני לא חושבת ככה, האמת שהוא די מלחיץ אותי עם הדיבור שלו ואני די משגעת אותו בכל פעם מחדש שיסביר לי שוב. איתי הוא ממש בסדר, זה גם תלוי בגישה שאת פונה אליו, איך את בתור בן אדם, ישנן בנות שהפרצוף שלהן חמוץ אז כנראה הוא מגיב בהתאם...
    שמעתי שיש לו אחוזי הצלחה טובים...

בהצלחה גם לך...
    כמה זמן את אצלו?? איזה טיפולים כבר עשית?
  • היי, איך עבר לך אתמול?.. ספרי חוויות...

אני אצל ברקוביץ ממרץ 2010. עשיתי כמה הזרעות. נקלטתי בראשונה (בדיוק לפני שנה) אבל ההריון הפסיק להתפתח בשבוע 8 בערך.. עכשיו אני במחזור שני של IVF..

לא שמעתי על אחוזי ההצלחה שלו, וגם אני אומרת לעצמי מה כבר יכול להיות מיוחד ברופא כזה או אחר. כולם למדו אותו הדבר, כולם רואים את אותם הדברים אז אני לא יודעת עד כמה אפשר להתייחס ל"סיכויי ההצלחה" של רופא מסוים. לי זה נראה יותר כמו סיכויי ההצלחה שלי להיקלט..ויותר חשובה בעייני הכימיה שיש עם הרופא..

מה שכן שמעתי עליו זה שהוא אדיש, אנטיפט, לא שש לנדב מידע וכו'. האמת, אני יכולה להבין מאיפה זה בא, ואני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי והוא באמת לא מתאים לכל אחת. אני אישית, מאוד מאוד מרוצה ממנו (ועברתי כמה רופאים בחיים שלי
    [ u
  • papaya לפני שנה נקלטת ומאז עוד כמה הזרעות? למה לא הפרייה? כנראה בגלל שהוא ראה שאת מגיבה להזרעה אז הוא עשה לך עוד כמה.
    מה הבעיה אצלכם (אם מותר לשאול?)
    אני ניסיתי 3 הזרעות וישר הפנה אותי להפרייה. אני אצלו מחודש נובמבר 2010. לא הייתי אצל רופא פריון קודם לכן אלא אצל הרופא שלי ד"ר אנגלהרד,רופא נשים, אולי גם אותו את מכירה.הוא סתם סחב אותי, תעשי בדיקה כזאת, תעשי ככה תעשי ככה, תשתי ככה, לא מיהר לטפל בי. והאמת שרק בשנה האחרונה אנחנו מנסים להיקלט.

לגבי ברקוביץ, גם אני שמעתי עליו מה שאת שמעת אליו, וגם אותי הוא תמיד זוכר בשם ובשם משפחה מחייך, אני מתה עליו, ממש מאוהבת בו, חחחח, גם אני מאוד מרוצה ממנו
    יש הפסקות בין הפריה להפרייה?

לגבי איך עבר אתמול.... בגדול בסדר גמור, אבל בגלל שביום ראשון שאבו לי 18 ביציות,הבטן שלי נפוחה, והוא אמר שזה בגלל זה.
    היום (יום אחרי ההחזרה) הרבה פחות כואבת לי הבטן ופחות לחץ, אבל עדיין יש לי לחץ כזה בבטן, וכל רגע רצה לשירותים להתפנות. גם בלילה כמה פעמים.ונפיחות כאילו אני בחודש חמישי....
  • לגבי אחוזי הצלחה, את צודקת, כל אחת זה לגופה...
    הוא אמר לי שהוחזרו לי שני עוברים יפים... מקווה שיהיה בסדר...
    זה גם תלוי בי ולא רק בעוברים, איך הגוף שלי יקבל אותם...
    למרות שהגוף שלי מקבל אותם בברכה
  • וואווווווו 18 ביציות שתהיי בריאה כל הכבוד
    כמה מתוכם הופרו? יש מוקפאים?
    איזה כייף לשמוע, זו הפריה ראשונה?
    בת כמה את?
  • היי מאמי רציתי רק לאחל לך בהצלחה והסיכויים בהפריה הם דיי גבוהים אני ניקלטתי מהפריה הראשונה הוחזרו לי 2 עוברים 1 היה 6 תים והשני 7 ואחת מהן ניתפסה וזאת הילדה שלי שכבר בת שנתיים עוד מעט..תהיי אופטימית נשמה בשביל להגיע למטרה צריך כוח ונחישות..אני גם מתחילה הפריה שניה כרגע במטרה להביא עוד ילד לעולם ואז אני סוגרת את הבאסטה חחח
  • פשוש"ה - מתוך ה- 18 הופרו 8 עוברים, 2 הוחזרו ביום רביעי ו6 הוקפאו...
    זו הפריה ראשונה לילד ראשון ואני בת 34.5
    כשהייתי אצל הרופא לפני השאיבה, הוא כבר התיאש מלספור אותם, לדעתי היו עוד כמה.... חחחח

אנדריישלי - תודה על העידוד, מקווה שבאמת הסיכויים שלי גבוהים, הרופא אמר שהעוברים שהוחזרו היו יפים... מקווה שיהיה בסדר...
    היה לי מאוד קשה לעבור את כל התהליך הזה, ההזרעות פחות...
    קשה לי מבחינה נפשית וגופנית, אני עייפה ברמות שאי אפשר לתאר, כמו סמרטוט, חלשה ואני נפוחה כמו בלון, כמו חודש חמישי....
    אני בחורה מלאה, ויש לי בטן אבל לא כמו עכשיו, אין ספק שהתנפחתי..
  • איזה יופי שאת כל כך רגועה בהפריה הראשונה... אני מאוד מקווה (וגם מבחינה הגיונית סטטיסטית זה הגיוני ביותר) שלפחות אחד מהעוברים ייקלט..

אצלי אחרי שההזרעה הראשונה נקלטה, הריון הפסיק להפתח כמעט בחודש שלישי, ואז גרידה והייתי צריכה לחכות מחזור אחד לתת לגוף להתאושש, ואז ההזרעה השניה היתה צריכה להיות ביום כיפור אז ברקוביץ אמר שנחכה למחוז הבא, ואז עוד שלוש הזרעות (בסה"כ ארבע כי אחת נקלטה) אבל תמיד היה לפחות חודש בין ההזרעות בגלל ציסטות בשחלות..
    בקיצור לא עשיתי כל כך הרבה טיפולים, כמו שזה לקח המון זמן.. כבר למעלה משנה. ואנחנו מנסים קרוב לארבע שנים ואין שום בעיה נראית לעין.. בלתי מוסברים, מה שנקרא...
    לפי מה שהבנתי בד"כ נותנים לגוף לנוח בין הפריה להפריה, אבל אולי לא אם את לא צריכה טיפול הורמונלי (אם כבר יש שישה מוקפאים..)
    בכל אופן, אני מקווה שלא תצטרכי לדעת זאת וכבר החודש זה יצליח...
    [ u
  • papaya - אני ממש לא רגועה...כי כמו שהבנתי האחוזים בהפרייה לא גבוהים, וגם הבנתי שיש לא מעט הפלות.
    אבל לפחות את מעודדת אותי.... וזה מאוד חשוב!!!
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה