שאלה לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    רציתי לשאול אם מישהי יודעת / חשה כאבי ביוץ.. האם הכאבים מעידים על יום הביוץ? יום לפני? יום אחרי?
    מה בדיוק קורה שם שגורם לכאב (תמיד באחד הצדדים)..
    תודה וערב טוב לכולן
    אפרת
12 תגובות
עמוד 1
  • האמת היא שבשנים האחרונות אני ממש יודעת מתי יש לי ביוץ, זה בא לידי ביטוי בדקירות בצד שמאל וגם כאבי ראש!!
    די מדהים! וגם מאפשר להתכוונן

• יש נשים שחשות כאבי ביוץ לפני הביוץ עצמו כי זה הזקיק שגדל שגורם לכאב. יש כאלה שחשות את הכאב בצורה חדה וממוקדת למשך מס' שניות ואז זה ככל הנראה הזקיק שפוקע והביצית משתחררת ממנו.
    הכאבים זו אינדיקציה טובה לדעת שאת מקיימת יחסי מין בימים הנכונים אבל בשום פנים ואופן אין לסמוך רק על זה ולחכות לכאבים, יש חודשים שלא מרגישים וחודשים שכן..

• אני מרגישה גם כמו כאבי מחזור כאלה ואני מתנפחת כמו בלון
  • אני לא מרגישה כלום
  • גמאני כמו שיראל לא מרגישה כלום...:-)
  • אני ממש מרגישה כאבים כך שאם אני לובשת טייץ
    אני נחנקתתתתתת

תותי פרוטי
  • כאבי ביוץ לא הרגשתי אבל מרגישה נפיחות בבטן כשמתחיל ביוץ.

• יש גם יפיחות?? מעניין.......

אני מרגישה כמעט כל חודש את הכאבים!!
    חודש שעבר שהייתי במעקב זקיקים הרגשתי בלילה כאבי ביוץ ושבאתי למעקב הרופאה אמרה שלדעתה הביוץ התחיל ואמרתי לה יאא בדיוק הרגשתי אתמול בלילה, זה אכן היה הביוץ!

פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל זה תלוי באיזה שחלה את מבייצת!
    זה דקירות כאלו ומעט התכווצויות..
  • תגידו כמה ימים בכלל זה ביוץ????? ובכלל כשהערכה מראה 2 פסים שמעידים על בוא הביוץ אז מתי הביוץ? ביום בו הערכה מפסיקה להראות 2 פסים??? מה קורה אם הערכה מראה 2 פסים יומיים רצופים?? מה זה אומר????
  • היום שאלתי את הרופא שלי והוא אמר שהכאבים הם שיא גדילתו של הזקיק ובאמת פקיעת הביצית ממנו..
    תודה לכולכן ....
  • שיראל, לגבי השאלה שלך, כשיש שני פסים זה אומר שהורמון הביוץ עלה אצלך בגוף (lh).. תפקידו לשחרר את הביצית הבשלה מהזקיק, ההורמון גבוה במשך יומיים או שלושה, לכן סביר להניח שתראי יום או יומיים שני קווים בערכת ביוץ.. ברגע שהבייצית משתחררת, ניתן להפלנתב במשך ה 24 שעות הבאות..למעשה אלו הימים שצריך לקיים יחסים ( דווקא הרופא שלי אמר שאם אין בעיית זרע אז כל המרבה הרי זה משובח)..
    בהצלחה והכי חשוב שיהיה בכיף ..
  • אהההההההה הבנתי...... אני קיבלתי ב3.5.... וחשבתי שהביוץ שלי היה ביום ה17... בסוף מסתבר שהוא היה ביום ה19... כי לפי מה שהבנתי הביוץ קורה תמיד 14 ימים לפני המחזור וזה תמיד כך אצל כולנו!!!!!!!!!! יכול להיות שבגלל זה לא נקלטתי.... בעז"ה אני אנסה החודש שוב סביב היום ה18.19.20 .... בתקווה שאקלט.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה