בנות-אתן חייבות לייעץ לי ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הגשתי את הטופס לאישור הפריה בקופת חולים
    עכשיו אני בלבטים איפה ללכת לטיפול???
    אני לא מבינה מה ההבדל בין פרטי לציבורי ?? הרי זה דרך קופת חולים אז איך פרטי ??? למה הם שאלו אותי את זה בקופה.???
    מה האופציות עבורי עם אני גרה בתל אביב???? ואיך זה עובד?? מה מעקב זקיקים וכל הבדיקות דם ייו בבית חולים ?? למשל איכילוב???
    אני מטופלת בצורך העניין בקטוביץ...בתל אביב...
    אשמח למידע...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    את יכולה לעשות באסותא פרטי ואת יכולה גם דרך קופת חולים .
    אם זה טיפול ראשון הייתי ממליצה דרך הקופה יש רופאים טובים וזה פחות כסף
    אם חס ושלום יהיו בעיות יותר מורכבות רק אז הייתי ממליצה לעשות פרטי.
    שיהיה בהצלחה
  • ההבדלים הם אלה:
    1. המחיר (בפרטי גבוה יותר מציבורי)
    2. זמני ההמתנה בפרטי היו אצלי קצרים יותר מהציבורי
    3. הרופא שלו את משלמת בפרטי הוא הרופא שיעשה לך את השאיבה וההחזרה !!!
    בציבורי כל רופא שבאותו היום במשמרת יכול לעשות לך את הפעולה....
    את יכולה ליפול בפוקס על הרופא הפרטי שרצית, אבל יכולה ליפול גם על איזה
    רופא חדש שלא עשה מיליוני שאיבות והחזרות (מה שקרה לי דרך אגב בהזרעה
    אחת בציבורי - ונורא כעסתי, כי היה שם רופא שרציתי אבל הוא רק תמך והסביר
    לרופא החדש, והרגשתי כאילו מתלמדים עלי ושביזבזתי חודש- זה דרך אגב מה
    שגרם לי לעבור לפרטי ומייד, וגם הזמני המתנה)

לי היה יותר שקט נפשי בפרטי, ופעם הבאה אין לי ספק שאלך שוב לפרטי, בת"א יש לך את אסותא, אני עשיתי שם, היה נהדר (עד כמה שאפשר)...מתקתקים שם את הענינים ממש ממוקדם בבוקר, ואם את עובדת קרוב בכלל לא ירגישו בההעדרות שלך...לי זה היה מעולה והיה שווה לי כל שקל....יש חניה מסודרת, נעים לבוא לשם, והמעבדה שלהם טובה מאוד.
    מיכשור מתקדם מאוד וצוות רופאים מיומן....

בנוסף היה חשוב לי שהרופא שבחרתי הוא זה שיעשה את הליך לאורך כל הדרך, והיה לי נוח שהיה לי עם מי לדבר, מישהו אחד ולא כל פעם מישהו שונה...

הייתי גם בציבורי, גם שם היו נחמדים מאוד, אבל שרפתי לפעמים יום שלם על לחכות למעקב זקיקים, והתור לא זז שם, בנוסף כפי שאמרתי הרופאים הם לא תמיד אלה שלטעמך...

המרשמים שתקבלי בפרטי הם במחיר גבוה יותר, אבל לא חייבים....
    אני הלכתי לרופא נשים שלי והוא רשם לי את התרופות על מרשם של קופת חולים כך שזה עלה לי כמו לכולן בציבורי,
    בפרטי את משלמת כספים גם לאסותא וגם לרופא שאת בוחרת...מה שאת לא משלמת בציבורי.

זהו - מקווה שלא קדחתי לך...
    סה"כ בציבורי זה לא כזה גרוע זה הכל עניין שלנוחות כי זה תהליך ארוך וחשוב שיהיה לך נוח ונעים עד כמה שאפשר,
    כי יש מספיק קשיים בכל הסיפור....

בהצלחה ואל תדאגי
  • תודה רבה!!
    אפשר לדעת באיזה אסותא עשית?? והמלצה לרופא??
    מה הסכום שמדובר בערך...
    תודה!!1
  • אני חושבת שאחד הפרמטרים שצריכים להילקח בחשבון בשיקול פרטי או ציבורי, מלבד השיקול הכלכלי, הם גיל האישה ומהות הבעיה עצמה. אם הבעיה היא לא חמורה, והגיל יחסית צעיר, הייתי מתחילה בציבורי. אם הגיל כבר מתקדם, או שאבחנו בעיה יחסית מורכבת לפתרון - אין זמן לבבז והייתי מתחילה בפרטי.
    לדעתי שווה להתחיל בציבורי- אני למשל מאד מאד מרוצה מהיחס, מהשירות, מכל הרופאים שפגשתי עד כה, מזמני המתנה - באמת שאין לי מילה רעה לומר
  • עשיתי באסותא ברמת החייל,
    המלצות לרופאים יש המון טובים....
    מחיר הבדיקות והשירות של אסותא זה 600 שקלים,
    ויש לך את התשלום לרופא עבור השאיבה וההחזרה בסביבות 2500 שקל.
    זה ההבדל הכספי בין פרטי לציבורי : 3000 שח (בעיגול)...

השקט הנפשי שווה הכל, והנוחות שלך !!!
    כמו שפשושה רשמה, יש מקומות לא פחות טובים בציבורי,
    אני ניסיתי ולי זה לא התאים...היה לי יותר קל ונוח לעשות באסותא,
    ורציתי שרופא מסויים יטפל בי. בלי תחלופה !!
    אז הדברים האלה היו שווים לי את ה3000 שקל, מבינה ?!
    זה הכל מה שנוח לך...צריך לנסות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה