חזרתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...!
    הרבה זמן לא הייתי כאן....
    נסייתי לנקות קצת את הראש מהטיפולים אחרי טיפוול 10 שלא הצליח .
    עכשיו אני חוזרת ובגדול מקווה שלטיפול אחרון בע"ה .
    אני זקוקה לעזרתכן .
    אני עושה טיפול עם מינונים גדולים ולכן רציתי לבקש אם יש למישהי תרופות שהיא לא זקוקה להם אני אשמח לקבל .
    אני זקוקה לדקפפטיל , מנופור וגונל F ואנדומטרין .
    תודה בכול אופן ....
11 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מתוקתי,
    מסרתי את מה שהיה לי...בטוחה שיש פה בנות עם עודפים....
  • שיהיה לך בהצלחה מותק והלוואי והחודש הזה הוא שלך ותתפסי

http://www.holdthatpic.com/
  • היי ממי איזה כיף לראות אותך כאן. אני אבדוק בבית ואעדכן אותך

• שמחה שאת חוזרת

בע"ה לטיפול אחרוןןןןן ומנצח

• איך שמחתי לראות הודעה ממך
  • בוקר טוב!!!!
    קודם כל מאחלת לך המון הצלחה ומיליון

• היי רעיה
    מאיפה את בארץ? אולי לגיסתי נשאר משהו מהטיפולים שלה..
  • כול כך שמחתי לראות את התגובות שלכן....
    אני מהמרכז....
    תודה לכולכן
  • רעיה מתוקה!! אני סתם במקרה נכנסתי לפה ופתאום ראיתי אותך. לא מכירה כבר בנות פה וזה טוב. זה אומר שהיו חדשות טובות פה בזמן שלא היינו. אני עוברת ימים לא קלים החודש, אז חשבתי לקפוץ לבקר למקום שכל כך עזר לי בכל התהליך שלי. את גיבורה. אני בטוחה שתצליחי הפעם. שיהיה המון המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך חיבוק ענק.
  • היי רעיה

[url=http://www.pimp-my-profile.com/]Shadow Text generated at Pimp-My-Profile.com
  • היי מתוקה, כרגע אין לי זריקות לתת כי אני באמצע טיפול ואנחנו גם לא משתמשות באותן תרופות- אצלי זה פיוריגון, מנוגון וצטרוטייד. בכל מקרה נרות אנדומטרין יש לי חבילה חדשה אם את רוצה פרסמי מס' טלפון ואצור איתך קשר בכייף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה