אוי נשמהה אני מרגישה את התסכל והכאב שלך מעבר למילים והמסך הזה..
קבלי חיבוק ענקקקק

אני מקווה מאוד בשבילך שתעברי רק הפריה אחת ותתעברי בקלות למשך 9 חודשים עגולים ומהממים!!
וד"א אני רוצה לעודד אותך בסיפור מאוד מחזק של חברה טובה שלי:
היא ובעלה ממש כמעט בגיל שלכם!
התחתנו לא נקלטו שנתיים, עשתה את כל הבדיקותף אצלה הכל תקין ברוך ה' ואצל בעלה לא היה תקין...
הם עשו כמה הזרעות ללא הצלחה ואז הגיעו ליעוץ עם רופא חדש והוא אמר שלפי התוצאות של הבעל הזרעות בכלל לא יצליחו!!!! רק הפריה!
אז קודם כל העידוד הראשון בכך שלא היית צריכה לסבול עוד טיפולים והורא שלכם ידע להעביר אותך ישר להפריה במקום לנסות דברים שלא יעזרו.
אוקי, הם עשו הפריה ועל הפעם הראשונה היא נקלטה עם בן מתוקקק ומדהיםםםםם!!! ותאמיני או לא, לאחר 4 חודשים בערך היא נקלטה טבעי!!!! יש לה תינוק בבית והיא עכשיו עם עוד אחד בחודש חמישי! תביני היא עברה הפריההה!
והשני בא טבעי לחלוטיןןןן!!
מה שמחזק את העיניין עוד יותר שברגע שהקב"ה רוצה לשלוח הוא ישלח! זרע חזק זרע חלש, לפעמים הכל בולשיט. תראי, צריך לעשות השתדלות, ואם הרופא אמר, אז עושים, אבל אני מאמינה שאת תקלטי בקלות ותאמיני גם את ותהי רגועה כי זה הכי חשוב!! אותה בחורה עברה קורס על שלוות הנפש ורוגע מחשבה חיובית לפני ההפריה והיא האמינה שהיא תקלט בפעם אחת וזה אכן קרה! ואח"כ טבעי מרוב שהיא הייתה רגועה ושלווה... אז אני ממליצה לך אהובה, רוגע, מחשבה חיובית, אמונה חזקה!!! תפילות!
מחזיקה לך המון אצבעות! תעדכני אותנו אל תעזבי.....