יקירות, עכשיו חזרנו מהרופא....תכנסו אני צריכה אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,הבטחתי שאעדכן אתכן...
    אווווווווף איזה יום מתיש...משעה חמש אני על הרגליים, קרעתי את התחת בעבודה ובשבע וחצי הייתי אצל הרופא......
    שורה תחתונה הבדיקות לא טובות ורשמית נאמר לנו כי אנחנו צריכים לעשות הפריה חוץ גופית... על הקטע של ההזרעות הוא דילג....
    בעלי בלחץ מטורף, מבואס נורא ...אבל אני חזקה בשבילו... כואב לו שאצטרך לעבור את כל הטיפולים האלו והוא מפחד מתופעות לוואי של זריקות ההורמונים

אני חזקה (מקווה) אבל מבולבלת קצת, מה זה אומר... מה תופעות הלוואי של הזריקות האלה שצריך לעשות לפני? בבקשה תציפו אותי במידע כי אני לא יודעת כלום

שיר
12 תגובות
עמוד 1
  • תראי, אני לא מבינה ממש בנושאים האלו ואני מאמינה שתוכלי למצוא את המידע שאת מחפשת בפורום פוריות. יש לך גם המון חומר באינטרנט...
  • שיר ממי, תתמכי בבעלך, הוא אוכל סרטים ובטח ממש לא קל לשניכם. אבל אני בטוחה שזה יחזק את הקשר שלכם ותראי שיהיה בסדר...

אני לא כ"כ מבינה בנושא וכמו שפאני אמרה יש מלא מידע באינטרנט ובטח יעזרו לך בפורום השכן.
    קבלי חיבוק ענק ממני
  • אווווווף כל כך לא רציתי לעבור לפורום השכן נקשרתי אליכן........
    לא האמנתי שאני אגיע לזה לא דמינתי בחלומות הכי גרועים אני רק בת 26 ובעלי בן 29...
    תודה על התמיכה אני כל כך צריכה את זה...

שיר
  • היי שיר..
    אני גם בגילך...
    בעלי ביצע בדיקת זרע וגם היא לא יצאה טובה, התנועה ירודה..
    כמות הזרעונים,הנפח וכ'ו..תקין
    מה הבעיה אצל בעלך? יש לי גם מחר תור לרופא נראה מה הוא יגיד על תוצאת הבדיקה של בעלי..
    בכל אופן תהיה חזקה ורגועה..
    ויש לך אותנו פה בפורןם המדהים הזה..
    מחזיקה לך

שיר
  • לא קשור לגיל... זה יכול לקרות לכל אחד בגילאים שונים
  • אוי נשמהה אני מרגישה את התסכל והכאב שלך מעבר למילים והמסך הזה..
    קבלי חיבוק ענקקקק

אני מקווה מאוד בשבילך שתעברי רק הפריה אחת ותתעברי בקלות למשך 9 חודשים עגולים ומהממים!!

וד"א אני רוצה לעודד אותך בסיפור מאוד מחזק של חברה טובה שלי:
    היא ובעלה ממש כמעט בגיל שלכם!
    התחתנו לא נקלטו שנתיים, עשתה את כל הבדיקותף אצלה הכל תקין ברוך ה' ואצל בעלה לא היה תקין...
    הם עשו כמה הזרעות ללא הצלחה ואז הגיעו ליעוץ עם רופא חדש והוא אמר שלפי התוצאות של הבעל הזרעות בכלל לא יצליחו!!!! רק הפריה!
    אז קודם כל העידוד הראשון בכך שלא היית צריכה לסבול עוד טיפולים והורא שלכם ידע להעביר אותך ישר להפריה במקום לנסות דברים שלא יעזרו.
    אוקי, הם עשו הפריה ועל הפעם הראשונה היא נקלטה עם בן מתוקקק ומדהיםםםםם!!! ותאמיני או לא, לאחר 4 חודשים בערך היא נקלטה טבעי!!!! יש לה תינוק בבית והיא עכשיו עם עוד אחד בחודש חמישי! תביני היא עברה הפריההה!
    והשני בא טבעי לחלוטיןןןן!!

מה שמחזק את העיניין עוד יותר שברגע שהקב"ה רוצה לשלוח הוא ישלח! זרע חזק זרע חלש, לפעמים הכל בולשיט. תראי, צריך לעשות השתדלות, ואם הרופא אמר, אז עושים, אבל אני מאמינה שאת תקלטי בקלות ותאמיני גם את ותהי רגועה כי זה הכי חשוב!! אותה בחורה עברה קורס על שלוות הנפש ורוגע מחשבה חיובית לפני ההפריה והיא האמינה שהיא תקלט בפעם אחת וזה אכן קרה! ואח"כ טבעי מרוב שהיא הייתה רגועה ושלווה... אז אני ממליצה לך אהובה, רוגע, מחשבה חיובית, אמונה חזקה!!! תפילות!

מחזיקה לך המון אצבעות! תעדכני אותנו אל תעזבי.....
  • נשמע ממש לא פשוט......
    זה בטוח נורא קשה עכשיו לשניכם , אבל כשתעברו את זה ותחבקו את ה- בידיים מחוייכים ומאושרים , אתם תהפכו לזוג הרבה יותר חזק, קשור, תומך ואוהב. בחיים שלנו הקשיים הם שבונים אותנו - זו שעת מבחן שכשתעברו אותה (בתקווה שמהר מאוד) תהיו במקום הרבה יותר טוב מכל החלומות הכי ורודים שלך[o_

תחזיקי מעמד ותשתדלי לשמור על אופטימיות- יש אור בקצה המנהרה

רעות
  • adlvali- תודה ממי ריגשת אותי מאוד, והסיפור שלך העלה לי חיוך על הפנים...
    רעות-זה אכן לא פשוט אבל כמו שאת אומרת אני חייבת לחשוב חיובי ובעזרת השם יהיה בסדר..

hanihot-הבעיה היא בכמות נמוכה מאד ל הזירעונים- 7 מיליון שהמינימום 20.
    מקווה שילך לך בסדר בבדיקות

אני מקווה ומאחר ואצלי הכל תקין לגמרי זה יתפוס מהר... אומרים שעדיף שהבעיה אצל הבעל-כך יותר קל לטפל בבעיה, כהבעיה אצלהאישהה זה יותר מורכב - (מקווה)

תודה לכולכן , אוהבת אתכן

שיר
  • שיר מאמי אני לא מבינה בנושא, אבל כמו שכבר אמרו, יש הרבה מידע באינטרנט.
    תהיי חזקה, תעודדי את בעלך, תרגיעי אותו, אני יכולה להבין מה עובר עליך,הכל לטובה, היום לכל בעיה יש פיתרון...
    שולחת לך המון
    ובהצלחה יהיה בסדר, הכל תקין אצלך, ולכן אני בטוחה שתיקלטי, בע"ה במהרה.
  • adlvali- תודה ממי ריגשת אותי מאוד, והסיפור שלך העלה לי חיוך על הפנים...
    רעות-זה אכן לא פשוט אבל כמו שאת אומרת אני חייבת לחשוב חיובי ובעזרת השם יהיה בסדר..

hanihot-הבעיה היא בכמות נמוכה מאד ל הזירעונים- 7 מיליון שהמינימום 20.
    מקווה שילך לך בסדר בבדיקות

אני מקווה ומאחר ואצלי הכל תקין לגמרי זה יתפוס מהר... אומרים שעדיף שהבעיה אצל הבעל-כך יותר קל לטפל בבעיה, כהבעיה אצלהאישהה זה יותר מורכב - (מקווה)

תודה לכולכן , אוהבת אתכן

שיר
  • משום מה שלחתי פעמיים תגובה....
    אווף יש לי בעיה במקלדת שעה לוקח לי לכתוב משפט

שיר
  • שירוש אני שמחה שריגשתי אותך,

ומה שאומרים נכון מאוד, התוצאות מדברות בעד עצמן..
    שאצל האשה הכל תקין קל הרבה יותר להקלט!
    באמת אני מאחלת לך וגם יש לי הרגשה שכבר בהפריה ראשונה תצליחו, אמן ואמן!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה