חזרנו מהרופא עכשיו צריכה אתכן.... תכנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה את עזרתכן מהנסיון והידע ....
    אווווווווף איזה יום מתיש...משעה חמש אני על הרגליים, קרעתי את התחת בעבודה ובשבע וחצי הייתי אצל הרופא......
    שורה תחתונה הבדיקות זרע יצאו לא טובות ורשמית נאמר לנו כי אנחנו צריכים לעשות הפריה חוץ גופית... על הקטע של ההזרעות הוא אפילו דילג....
    בעלי בלחץ מטורף, מבואס נורא ...אבל אני חזקה בשבילו... כואב לו שאצטרך לעבור את כל הטיפולים האלו והוא מפחד מתופעות לוואי של זריקות ההורמונים שיכולות להיות לי

אני חזקה (מקווה) אבל מבולבלת קצת, מה זה אומר... מה תופעות הלוואי של הזריקות האלה שצריך לעשות לפני? בבקשה תציפו אותי במידע כי אני לא יודעת כלום, איך עושים בהרדמה מלאה? כמה ימים אחר כך צריך להיות בבית... איך אסתדר עם העבודה......?????.
    שיר

שיר
15 תגובות
עמוד 1
  • אין לך ממה לחשוש בכלל והסירי דאגה מליבך וכן תרגיעי את בעלך
    לחלק מהזריקות יש תופעות כמו נפיחות סימני כחולים אבל זה כלום
    ביום הראשון של המחזור (תלוי בפרוטוקול) את תצטרכי להזריק יש המון סוגים של זריקות לאחר יומים את תלכי לבדיקות דם ומעקב זקיקים והאחיות ינחו אותך להמשך הטיפול
    בכל אופן שהזקיקים יגיעו לגודל הרצוי וכן רירית הרחם יאמרו לך לבוא לשאיבה
    השאיבה נעשית תחת הרדמה מלאה ואחרי 20 דקות ,חצי שעה את משוחררת
    למחרת את מתקשרת לוודא הפריה אם כן את חוזרת להחזרת עוברים.
    זהו התהליך בסופו של דבר

בהצלחה

• תודה , הכנסת אותי לתמונה אני חייבת להודות
    את אומרת למחרת מוודאים הפריה?! כל כך מהר? ואז מה קורה מרגע החזרת העוברים?

מדובר בתהליך ארוך?

שיר
  • כלום את נחה בבית יומים ללא מאמץ יתר יתנו לך פרוגסטרון זה נרות וגינליות
    ואחרי 12 יום בדיקת דם.
    בהצלחה

• אחרי השאיבה יש כאבים ? איפה וכמה זמן הם נמשכים?

(סליחה מראש על הבורות...אני לגמרי חדשה בענין)

שיר
  • שירררררררררררר
    זו שיררררררררררר
    איזה קטע אני ואת באותה בסרה בול בול!!!!
    אני היום כבר הגשתי את הבקשה בקופת חולים...מחכה לאישור ...ואז לתקתק את זה..
    עדיין מתלבטת איפה לעשות את ההפריה...
    נתעדכן אחת מהשניה...ומי יודע אולי נפגש שם בתור למשהו...
    תהיי אופטימית....הבנות כאן ממש עודדו אותי ...
    אנחנו בדרך הנכונה...
  • הכל בסדר יקירה נשמע בומבסטי אבל מתרגלים.

הרופא יביא לך לעשות בדיקות שיש לעשות לפני הivf,
    אני מטופלת פרטי אז שיש תוצאותשל הבדיקות דם שולחת הכל לאסותא.

לפני טיפול ראשון יש הדרכה אצל האחיות. הן מסבירות הכל,עוברות על התיק על הפרוטוקול ועל הבדיקות.

בתחילת המחזור תתחילי להזריק,פעם ראשונה כדאי ללכת לאחיות שידגימו. תהיי במעקב זקיקים ודם ובהתאם הנחיות מהרופא שלך.

שיגיע הרגע הגדול תזריקי אוביטרל שמוודא שיהיה ביוץ תוך 36 שעות בערך. השאיבה לא קשה 20 דק.
    יש לפעמים מעט כאבי בטן לא רציני והחזרה אחרי יומיים
    ולהמתין בסובלנות

• לא יכולה לעזור רק רציתי לאחל לך בהצלחה
  • טוב השיבו לך כבר על הכל,
    אז שיהיה בהצלחה רבה,
    ולא להלחץ...
  • תודה לכולכן.... באמת אתן מקסימות ומרגש אותי לקבל כזאת תמיכה אתן לא מבינות עד כמה!

שאלה קטנה לורדים, לא הבנתי למה מזריקים את האוביטרול בכדי שיתקיים ביוץ?!
    אבל ההפריה נעשית מחוץ לרחם כבר אז מה הקטע... (סליחה על הבורות)...

הייתי אתמול בקופת חולים ואמרו לי שצריך למלא המון טפסים ומגישים לוועדה,
    מה זו הוועדה הזאת בכלל, יכולים גם לא לאשר?

שיר
  • שיר - מה החלטת? הולכת לפרטי או דרך הקופה? אני גם נורא מתלבטת... השיקול היחידי כמובן הכסף למרות שביטוח בריאות וביטוח בקופ"ח מכסים חלק נכבד מההוצאות הכבדות עם השתתפות עצמית מינימלית...
    בינתיים מושכים אותי, טפסים, ועדות....

אגב , הרופא שלי המליץ לי בחום על פרופסור איצקוביץ' יוסף מבי"ח אלישע- אני שוקלת...
    שיר
  • בהצלחה שיר
    לי כמעט לא היו תופעות לוואי בהתרופות
    חוץ מרעב מטורף שעובר תוך כמה ימים

כל השאר מדריכים אותך מה להזריק מתי להזריק תהליך של 12 יום לערך מההתחלה עד ההחזרה

מחזיקה לך אצבעות

ממליצה על אלישע בחיפה מאוד
  • מישהי שמעה על פרופסור איצקוביץ' באלישע?

שיר
  • היי שיר,
    כמו שהבנות כאן אמרו, IVF נשמע מאוד מפחיד, והוועדה והתרופות..
    אבל בסופו של דבר זו מכונה משומנת היטב ואת לא הראשונה ולא האחרונה:
    הזריקות - באמת שמתרגלים לזה!! בהתחלה הייתי נורא מתרגשת ומחפשת (לפעמים בכוח) תופעות לוואי. היום אני כבר צריכה תזכורת בפלאפון כדי לא לשכוח את הזריקה וזה לוקח בדיוק חצי דקה ושכחנו..
    תופעות לוואי - עם יד על הלב - אין. רק הגונדוטרופינים (אלה שמגדלים את הזקיקים) מנפחים את הבטן והשחלות הגדלות מכאיבות. אבל שתייה מרובה מתחילת המחזור מאוד עוזרת.
    הוועדה - ברגע שיש המלצה חד משמעית של רופא אין להם עם מה להתווכח ולכן הרופאים אפילו לעיתים מתחילים את הפרוטוקול לפני קבלת כל האישורים הרשמיים.
    התהליך עצמו מאוד מאוד אמוציונלי, תשתדלו להשתחרר מהלחץ עד כמה שאפשר, תשמרו על השגרה מצד אחד ותשתדלו לפרגן לעצמכם במידת האפשר בהרבה זמן איכות הן כל אחד לעצמו והן ביחד. אני מאוד פחדתי שטיפולי הפוריות ירחיקו ביני לבין בעלי אבל בפועל זה קירב בינינו בצורה מדהימה (נראה לי שהוא מאוד מעריך את זה שאני לא גוררת אותו בכוח לשם ועוברת את זה די לבד ואז הוא פחות מרגיש את הלחץ).
    לשאלתך לגבי אוביטרל - אחרי שהזקיקים גדלים בעזרת הגונדטרפינים שאת מזריקה מתחילת המחזור, הם מגיעים לגודל בו הביציות מוכנות לבקוע מהזקיק ולהשתחרר אל החצוצרה. בגלל שאנחנו רוצים לתפוס את כל הביציות שבקעו במועד השאיבה הם צריכות לבקוע ביחד. בשביל זה מזריקים אוביטרל שיגרום לכל הזקיקים לשחרר את הביציות ביחד לתוך החצוצרה שם הרופא "ידוג" אותן...
    מקווה שעזרתי קצת... שיהיה בהצלחה!!!
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • היי שיר
    אני הולכת לאסותא ברמת החיל ...קבעתי כבר פגישה ב16 לחודש...אצל פרופ' שיף אייל...שהוא גם מנהל היחידה להפריה בתל השומר...מקצוען ....
    תכלס נראה לי שכל הרופאים בנושא זה טובים ...ובעיקר הפרופסורים ...הכל סהכ אותו הדבר ומה שבאמת חשוב זה היחס ותשומת הלב...בעיקר לנו הבנות שעוברות זאת בפעם הראשונה...
    כל הפרוצדורה בכל המקומות דומה...
    באסותא נראה לי יחס קצת יותר אישי-בכל זאת פרטי
    הקופה משלמת את הרוב אך הבנתי שעדיין יש השתתפות עצמית...שאני מוכנה לשלם -העיקר שיצליח ואהיה ברגשה טובה ...
    אני כבר שלחתי טפסים דרך הקופת חולים ( ביום שני האחרון) ...
    אך לאחר שקבעתי תור באסותא הבנתי שהם מטפלים בהכל שם -כולל בכל האישורים האלו ...
    אז יותר טוב...:)
    יש כאן הרבה תגובות טובות לגבי היחידה באלישע...
    אך בשבילי זה רחוק...אני מתל אביב...ועובדת בהרצליה...
    נתעדכן בהמשך ...
  • שיר- בסוף החלטנו שנלך לפרטי, כנראה לפרופ' איצקוביץ'...יש גם את ד"ר דוד ישי מחיפה וד"ר מרתה... ששמעתי שהם טובים
    שיר בהצלחה ממי תעדכני

פפיה- תודה על ההסבר המפורט, כמה זמן אתם בטיפולי ההפריה? ספרי לי קצת...
    שיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה