היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, לא יכולתי להתאפק ועשיתי עכשיו בדיקה נוספת של יס אור נו פרופסיונל..... המוזר הוא שכתוב בהוראות ש: אם יש פס אנכי בבקרה ופס נוסף אנכי בתוצאה זה הריון גם אם הפס חלש!!! ולי יצא--- פס אנכי בבקרה ו2 פסים חלשים אופקיים בתוצאה מה זה אומר???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
הפסים אמורים להיות אנכים לא????? איך יכול להיות שיצא לי בתוצאה אופקי ועוד 2??????
16 תגובות
עמוד 1
איו לי מושג יקירתי אבל זה נשמע טוב! יאללה שיהיה בהצלחה כמה זמן את מאחרת?
שיר
את חושבת? זה נשמע לי שהבדיקה לא תקינה..... למרות שכתוב בהוראות שאם יוצא פס אנכי בבקרה אז בדיקה תקינה..... אוף עוד הפעם אין לי מושג....... בעיקרון קיבלתי ב1.4 והמחזור שלי מקסימום 30-31 יום
כמה זמן יש לך איחור? אם מופיעה לך פס אחד זה אומר זה לא היריון, אם מופיעה לך שני פסים גם אם השני הוא חלש זה אומר שאת בהיריון. הכי בטוח תעשי מחר בדיקת דם, מחזיקה לך מיליון
nesiha יצא פס בבקרה ובתוצאה יצאו 2 פסים אופקיים!!! ובהוראות כתוב שצריך להיות פס אחד אנכי בתוצאה ופס אחד אנכי בבקרה!!!!! לי יצא 2 פסים כאמור בתוצאה ועוד אופקיים!!!מה זה אומר???? לגבי בדיקת דם אעשה מחר..... אך אין לי סבלנות לחכות חשבתי שמישהי תוכל להסביר לי קודם מה זה יכול להיות.....
נשמה שלי!!! בדיקת דם תפסיק לך את הבילבול הזה!!! יאללה מחר בבוקר ונגמר הסיפור!!
תעדכניייי מה קורה וזה!!!:):)
איזו קורעת את... כזו סקרנית בלי סבלנות:-) אני לא כ"כ מביינה בשני פסים כי תמיד יצא לי פס אחד... מחר בבוקר תעשי בדיקה ותהיה לה תוצאה עד הערב!!!!
אני אחזיק לך אצבעות כל הלילה!!! תחזרי לעדכן.
לא מבינה כלום!! פס אנכי, פס אופקי, 2 פסים!!!
יצא שאתן צודקות.... סתם בזבתי כסף ... והרבה... קניתי 3 ערכות.... ובסוף הגיעה... מעצבן
הערכה לא היתה תקינה. זה פס שמקביל לפס הביקורת. שני פסים מקבילים:
לאורה את פשוט תותחית!!! איך את מצליחה לעלות לפורום את כל האיורים והתמונות ? את ענקית פשוט!!!!!!!!!!
איזה מקלון זה של הביוץ או של הבדיקת הריון!?
אביולה כך נראה גם ערכת הביוץ וגם בדיקת הריון( בחלק מהערכות לא בכולן)....
אוף.... ממש התבאסתי לשמוע... אבל את יודעת מה זה אומר? שתינו עכשיו במחזור וזה היום הראשון שלנו כהריוניות.. ח חח
עכשיו את מקשיבה לי, נכון? חסר לך אם אני שומעת שעשית עוד בדיקה בייתית!!! ח ח ח את איתי?
קרן....ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שמנחם אותי בכל הסיפור הזה שאנחנו שוב יחד.....ויאלה הלוואי וזה זה הפעם....נ.ב קיבלת את המיל שלי????
מחפשים באינטרנט ומוצאים
לאורה, תעלי לי את התמונות ששלחתי לך למיל.... בבקשה