בנותתתתת זה שיא הדחוף!!!!!!!!!:(:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות!!תשמעו קטע....

אני ובעלי שומרים נידה...ז"א שבזמן הנידה ושבוע לאחר מכן |(שבע נקיין) אנחנו לא מקיימים יחסי מין ולא כלום..

הקטע זה שהיום אני נמצאת ביום הרביעי של השבע נקיים...
    אתמול התחשק לי לעשות בדיקת ביוץ והיו 2 פסים-פס אחד פס בקרה שהוא ממש חזק...ופס שני ממש חלש...
    אז יצאתי מנקודת הנחה שזה לא היה אתמול...
    היום התחשק לי לעשות שוב.....
    ומה ראיתי?!?!
    2 פסים ח-ז-ק-י-ם-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה אומר!? שמחר זה היום של הביוץ שלי!?!??!
    אבל זה בתוך ה7 נקיים!?!?!ואי אפשר לקיים יחסים בימים האלה!!!!
    (עד יום חמישיכי בחמישי אני טובלת!)

מה אני עושה!!
    מתברר שכל החודשים (3 חודשים שנסינו....)לא הצלחנו כי הביוץ היה ב7 נקיים?!?!
    מה עושים!?!?!
13 תגובות
עמוד 1
  • כשיוצאים 2 פסים חזקים בבדיקת ביוץ זה אומר שתוך 24-36 שעות יתרחש הביוץ, וכן, צריך לתת עבודה כדי להעלות את הסיכויים.
    אם הביוץ יוצא לך בימים הנקיים, את צריכה לבדוק זאת אצל רופא בוודאות, נגיד ע"י מעקב זקיקים ואם אכן כך לוקחים איקקלומין להסדרת הביוץ כך שיתאים לך.

• ווואי איזה מבאס זה אין דברים כאלה!!!

עכשיו יש לי עוד שאלה...
    המחזור שלי תמיד לפני החתונה היה חמישה ימים...ואז זה נגמר..
    אחרי החתונה זה השתנה..ז"א יש לי מחזור 5 ימים...אך אחרי החמישה ימים יש לי כתמים....במשך יומיים....(כתמים חומים....לפעמים קצת אדומים..)
    ז"א שהמחזור הוא 7 ימים...אם אני לא התייחס ליומיים האלה של הכתמים האלה שיש לי....אז זה בול חמישה ימי מחזור..והסוף השבע נקיים יוצאים לי בול ביום הביוץ!!
    אני מזה מבולבלתת!!!

חוץ מזה עכשיו יש לי גם דקירות בצד שמאל בבטן התחתונה!!
    מזה הדברים האלה?!!?!?!?!??! למה זה כ"כ מתוסבך!!!!?!??!?!?!??!?

• היי בלי לחץץץץ זה קורה...יכול להיות שאת מבייצת בימים הנקיים.
    יש כדורים שמאחרים את הביוץ...ואפשר לכוון שתבייצי אחרי המקווה.
    תבררי עם הרופא נשים שלך...

כשאני מבייצת תמיד יש לי כאבים בצד שמאל

בהצלחה
  • אם זה לא היה מסובך כנראה הפורום הזה לא היה קיים
  • השאלה שלי....איפה אותן בנות שעוברות את זה...

בעלי בעקרון דיבר עעם הרב...
    והרב אמר לבדוק את זה אצל הרופא...ואם זה נכון..אז זה בעיה הלכתית+רפואית...אופ משש אין לי כוח לשתות כדורים...
  • היי
    זה מקר ששמעתי עליו כבר כמה פעמים וגם לדודה שלי זה היה והיא מהמגזר החרידי היא עשתה את כול הבדיקות שצריך ויצא לה שהביוץ שלה נופל בדיוק ב 7 יום הרופא שלה נתן לה כדורים אך לא עזר ולכן הלכה לעשות שאילת רב שנתן לה אישור להיות אם בעלה ב7 יום

אז מה שאני מציע קודם כול זה לעשות באמת בדיקה רפואית כי גם הרב יבקש זאת ולראות מה אומר
    הרופא וגם לעשות שאילת רב

שיהיה בהצלחה

דרך אגב לאחר שאלת רב דודה שלי הצליחה ישר ואחרי הלידה הרשונה שלה הביוץ שלה הסתדר לה

lili
  • אז כנראה זה מה שאנחנו נעשה...
    וכנראה שהחודש הזה...לא יהיה החודש שלנו גם אם ננסה....

יאללה כל עכבה לטובה...

• היי אביה
    אלה בשורות ממש טובות... יש לך כיוון אז זה כבר טוב
    אני גם טובלת אך הביוץ יוצא בדר"כ אחרי הנקיים כך שאין בעיה.. הייתי מציעה לך להתייעץ עם הבלנית, אולי לנסות למצוא פתרון ללא עזרה של כדורים אלא לקבל אישור לטבול ביום הנכון...
    המון בהצלחה
  • אביולה... מאמי ,אם את אומרת שאת מרגישה כאבים בצד שמאל זה מעיד על כך שזה יום הביוץ שלך..... הדבר הטוב בזה זה שאת יכולה לדעת דרך תחושות מתי יום הביוץ שלך... אני למשל לא מרגישה כלום!!!!! חוץ מזה המחזור שלך כל 28 יום כמו שעון אז זה גם פצצה.... אם זה באמת נופל לך ב7 נקיים תלכי כבר החודש לרופא נשים ותבדקי את זה אל תחכי..... ו....זה עדיין לא אבוד....תטבלי ביום ה' מוקדם ותעשי מוקדם מי יודע אולי זה יתפוס...?????!!!!!!!!!! (למרות שאת רוצה בן וזה לא בהכרח יקרה כי אם באמת בייצת אז יום ה' זה כבר רחוק מהביוץ... אז קחי את זה בחשבון..... אולי שווה לך ללכת לרופאת נשים קודם....)
  • תתחילו לפעול. אל תחכו. מרגע הפסים מתחילים לפעול עד לכשלושה ארבע ימים אחרי.
    אל תחכי שייעלם!!!!
  • אל תדאגי אני עברתי את זה אנחנו גם שומרים נידה והביוץ שלי היה יוצא ביום התשיעי למחזור זה אומר ב7 נקיים וגילינו את זה לאחר מעקב זקיקים, זה לא בעיה בכלל לקחתי כדורים איקקלומין לעקב את הביוץ ליום שטבלתי והכל הסתדר ואז עשינו הזרעה יום לאחר מכן וניקלטתי ברוך ה', אין לך מה לדאוג אפשר לסדר הכל רק תזדרזי עם זה לכי לרופא שיתן לך מעקב זקיקים זה הכי מדויק ואז תדעי באמת מתי נופל הביוץ ולפי זה תפעלו, בהצלחההההההההה
  • לורה כפרוש מה תתחילי לפעול? לא קראת עד הסוף?
    היא לא יכולה לפעול!! היא ב7 נקיים!

בקיצור אביוש תקשיבי, באמת שאין לך מה להתבאס בככלללללללללל
    כי אני מכירה כמה בנות שזאת היתה הבעיה שלהן ובאותו חודש שסדרו זאת הן נקלטו!
    בוא נגיד שבע"ה אם זאת הבעיה היחידה שלכם תכנסי מהר בע"ה להריון.

אל דאגה.. אין מה להלחץ מהנושא בכלל!
    אבל אם זה באמת ככה(אחרי שתבדקי עם רופא) אז לטפלל!!

בהצלחה
  • כן, זה מה שנעשה..קודם נראה מה הרב אומר..הוא צריך לחזור אלינו עם התשובה...
    בכל מקרה החודש הזה לא החודש שלנו...

בע"ה...שזה יקרה זה יקרה.:):)
    בנות אתן מדהימות תודה רבה על התמיכה!!!!!
    בזכות התמיכה הזו... הקב"ה ישלח לכולכן את שכולן מייחחלות לוווו!!!!!

אוהבת!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה