איזה בדיקת דם ואיזה נעליים..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי ללכת לבדיקת דם היום על הבוקר... התעורררתי מוקדם כדי להספיק להיות ראשונה בקופת חולים ו..... מה אני רואה?????ה הגיעה!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףף כ"כ רציתי והאמנתי שהחודש הזה הוא שלי...............איזה עצוב זה יו.... אוף לקחתי את זה ממש קשה.... שבא לי לבכות...
21 תגובות
עמוד 1
  • היי...

תהיי חזקה !
    מחזיקה שזהו המחזור האחרון ל-9 חודשים הבאים
    לא להישבר
  • אוף.... זה כ"כ קשה.... את רוצה מחכה ו..בום הכל מתפוצץ לך בפנים..... זה ממש קשה לקחת את זה בסבבה....
  • אני מבינה אותך, כולנו באותו מצב
    זה קשה אבל את חייבת לחשוב חיובי ולקחת את הדברים בקלות יותר כי המצב רוח הזה לא עוזר לך
  • יווווו את חייבת להיות חזקה, למרות שזה קשה.

כולם יגידו לך להיות אופטימית ואת בטוח הכי מאוכזבת בעולם ואני הכי מבינה אותך, אבל אין לנו יותר מידי ברירה אלא להמשיך האלה ולהגיד לעצמנו שהחודש זה ה- חודש.

וכמו שכולן אומרות - היום שזה היום הראשון של ה- אך גם היום הראשון של ההריון!!!

אני אמורה לא לקבל מחר , אבל אני הכי מרגישה שאני אקבל, אז נתחיל את החודש שלנו ביחד
  • reas, אני מאחלת לך שלא תקבלי מחר!!!!!! מחכה לעידכון.... שיראל
  • אוי נשמה יפה שלי
  • קבלי חיבוק ממני שיראל !!!

יהיה טוב
    תותי פרוטי

• זה קשה וכרגע שום דבר לא יעזור..
  • קבלי
  • שיראלי אל תקחי את זה קשה...
    זוכרת מה רשמתי שאני קבלתי החודש? תקראי את זה שוב תפנימי ותתעודדי!
    הכל יגיע בעיתו ובזמנו!

נכון, זה הכי קשה בעולםםם והציפיה הורגת אותנו אבל זה יגיעעע תדמייני לך את הבן המושלם שאת רוצה ותתנהגי כאילו את כבר בהריון, וישועת ה' כהרף עין! זה יבואאאאאאאאא מאחלת לך שלא תחכי עוד הרבה וכבר עכשיו התחלת את ההריון שלך!!

בנתיים הרבה
  • נשמה!! כמו שאומרים כל עכבה לטובה!!!

בע"ה!! החודש הזה יהיה החודש שלך...והפעםם...לא לקיים יחסים רק פעם אחת בכל החודש!! כי מה הסיכווייים ככה להיכנס להריון!!! תעשי יום כן ויום לא...לפי הספר...:):)

בהצלחה אהובתי!!!!! וייאללה בכל הכוח ובשמחה!!!!
  • הבטחתי לעצמי שלא אבכה... אבל הצלחתן לרגש אותי..... אני פשוט בוכה כמו סתומה.... ולא מהכאב אלא מהעידוד שלכן... הצלחתן לרגש אותי... בחיי.... תודה רבה....!!!!!!!! וכמו שאתן אומרות הלוואי והמחזור של היום הוא תחילתו של הריון עגול!!!!!אוהבת שיראל
  • ממי שלי...
    אנחנו שוב יחד...
    הלוואי שהיינו יחד בסיטואציה שונה, אבל תהיי חזקה!!!!

אני לא זוכרת אם סיפרת, את עושה מעקב זקיקים?
    היום יש לי תור לרופא נשים ואתחיל לקחת בעוד יומיים אקקלומין.

שיהיה לכולנו בהצלחה!!!!!
  • לא אני לא עושה.... אבל אם לא תהיה ברירה אעשה..... אם לא אקלט החודש... אלך לרופאת נשים ואבקש.....למרות שזה באסה....אבל אני מוכנה לעשות הכל בשביל משלי.....
  • זה יגיע, אם לא הפעם הזאת אז בחודש הבא עלינו לטובה....
    המין הנשי חזק במיוחד בעיקר מהבחינה הנפשית- אז קחי את האנרגיות התומכות והאוהבות האלו מכל הבנות פה ותתעודדי. בקרוב מאוד את תעשי את זה בגדולללללללל

רעות
  • מהפה שלך לאלוהים!!!!! אמן!!!!!
  • אויייי
    זה מה שקרה לי חודש שעבר...
    אחרי איחור של 10 ימים, החלטתי ללכת לבדיקות דם, ביום של בדיקת הדם על הבוקר - היא הגיעה...
    זה ממש פסיכולוגי, היתה כאן עוד משהי שזה קרה לה, ועכשיו גם לך...
    בהצלחה ענקית
  • וואי כמה שהתאכזבתי... ו...בכיתי כמו ילדה קטנה... אבל שטויות זה מאחורי... עכשיו אני מטעינה את עצמי...
  • תטעיני...:-)
    החודש נזכה לביקור :-)
  • בנות יקרות הכי חשוב להיות רגועות ונינוחות,, כל האיחורים במחזור והציפיות גורמות לנו להיות בלחץ ובציפייה ואז הכל מתנפץ ( אני מדברת ובעצמי לא מצליחה להבין באיזה מצב אני, אני מניחה שהכי קל לתת עמות לאחרים)

שיראל, אני בטוחה שהכל יסתדר לך ובעזרת השם חודש הבא תקלטי להריון
    הכל לטובה...ראי זאת כך

מאחלת מכל ה הרבה הצלחה לך ולכול בנות הפורום המקסימות
  • קרן, הלן... אתן משהו...תודה על הכל... מזל שיש את הפורום לפחות יש משהו שמחזיר לי את השפיות ומוציא אותי מהדיכאון.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה