היסטרוסקופיה אבחנתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, בעקבות 2 ההפלות הטבעיות היינו אצל קופרמינץ שבין היתר נתן הפניה להיסטרוסקופיה אבחנתית.
    אני במאוחדת וגרה בת"א.
    מישהי כאן עשתה ויכולה להמליץ לי על רופא, פרטי או קופה?
    מה הפרוצדורה מבחינת התחייבויות?
    יש לי הפניה ממומחה פרטי. אין לי בעיה לעשות פרטי ולחסוך כאב ראש מהקופה.
    מה העלויות?

תודה וסליחה על כל השאלות.

5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    את ההיסטרוסקופיה האבחנתית עשיתי דרך הקופה (מכבי), כשנמצאה מחיצה משמעותית עברתי לידיים פרטיות, נותחתי באסותר רמת החייל אצל ד"ר סוריאנו, בעלות של כ5000 ש"ח, קיבלתי החזר חלקי ממכבי.
    הוא רופא מעולה מעולה מעולה, ומומחה בהיסטרוסקופיות.מומלץ בחום.
    בהצלחה

• היי
    אני עשיתי אבל עשיתי דרך קופ"ח בבי"ח רמב"ם (בגלל משהו שעשו לי הייתי חייבת לעשות את הבדיקה הזאת)

שיהיה בהצלחה
  • אז איך זה בדיוק מתנהל דרך הקופה? כי אין לי רופא נשים בקופה אני אצל וולמן וקופרמינץ נתן את ההפניה.
    לקבוע תור ולהביא התחייבות מהקופה? אני ממש בורה בדברים הללו...

• אני לא ממש זוכרת כי זה נקבע לי בגלל שעברתי גרידה (לא בגלל הפלה אלא הידבקויות שלא התנקו עם כדורים) וכאשר עשו לי אותה המחט חדרה דקרה לי את הרחם והם רצו לוודא שלא נגרם נזק ושהחור הקטן נסגר..
    אם אני זוכרת נכון כשהשתחררתי מהגרידה ברמב"ם אז הם רשמו לי לחזור לבדיקה וקבעו לי כבר תור לחודש מאותו יום ורק הוצאתי התחייבות מהקופה..
    הרופא שלך עובד עם הקופ"ח? (אפילו שאותך הוא מקבל בפרטי)
    אולי תנסי ללכת לרופא נשים דרך הקופה עם המכתב מהרופא כדי שהוא יוציא לך הפניה לבדיקה הזאת ואז עם ההפניה את ניגשת לקופה להוציא התחייבות.

בהצלחה
  • הרופא שלי לא עובד עם קופת החולים.
    תודה על העזרה, אשאל את רופא המשפחה שלי שהוא גם רופא מנהל בקופה האם הפניה ממנו מספיקה עבור ההתחייבות.
    תודה רבה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה