אביבה26 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אביבה26 ,

ראיתי שרשמת שעברת הזרעה ונקלטת.
    אז ככה אני צריכה לעבור בימים הקרובים הזרעה ורציתי לשאול אותך :
    בהזרעה הראשונה נקלטת ?
    כמה עוברים מחזירים ?
    זה כואב ?
    אחרי כמה זמן עשית בדיקה לוודא שנקלטת ?
    צריך לנוח אחרי ההזרעה עצמה ?
    נקלטת לעובר אחד או יותר ?
    סליחה על החפירה פשוט אני ממש במתחחחח
7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי טעית בפורום יקירתי...
  • בהצלחה בכל אופן
  • עדי, אני לא אביבה אבל חייבת לתקן אותך: הזרעה זה לא הפריה. לא מחזירים עוברים. מכניסים ע"י צינורית דקה דקה זרע של בעלך שעבר השבחה במעבדת זרע, לתוך הרחם שלך בזמן שאת בביוץ.
    כל זה על מנת לתת לזרע "דחיפה" קטנה ולחסוך לו את כל הדרך מצוואר הרחם ועד לשחלה ולרחם..לקצר לו את הדרך לשם.

בדיקה לוודא שנקלטת עושים רגיל, אחרי 12-14 יום.
    לפי מה שקראתי כאן זה לא כואב.

בהצלחה.

• soshi , לא טעיתי כי ראיתי שהיא רשמה תגובה לאחת הבנות בהודעה בפורום הזה...

little , תודה רבה על התשובה .. האמת שאין לי מושג מה ומרוב הלחץ גם לא שאלתי את הרופא...
    רק שאלה אולי את יודעת , לפי מה שקראתי מהבנות יש כאלה שנקלטו לתאומים כתוצאה מהזרעה איך זה קורה ?
  • זה קורה כמו שזה קורה טבעי, אלא אם כן יתנו לך איקקלומין לפני ההזרעה ואז עולה הסיכוי לתאומים ב- 10% מכיוון שהאיקקלומין גורם ליותר מביצית אחת להשתחרר לפעמים ואז עולה הסיכוי ש- 2 ביציות יופרו ואז יש תאומים.
    הזרעות זה לא כמו הפריות שמחזירים 2,3 עוברים ואז ייתכן שכולם יקלטו.
    הזרעה הסיכוי לתאומים או כמו בקיום יחסי מין רגילים לפי מה שאני יודעת, אבל אולי אם מישהי עבורה הזרעות ויודעת בוודאות היא תתקן אותי..

• little ,
    נטלתי איקקלומין 2 ביום למשך 5 ימים אני מקווה שזה יעזור
    היום יש לי תור לרופא ונדע יותר
    תודה רבה על העזרה , כל הכבוד לך שאת לכולן עונה ועוזרת
    מחזיקה לך ולכולן שהחודש נזכה להריון תקין , ארוך ומשעמם

laura R , תודה

• עדי יקרה בשמחה רבה ומכל הלב.
    אכן אם לקחת איקקלומין הסיכוי להיריון מרובה עוברים עולה בכלל ולתאומים בפרט ב- 10%..הלוואי !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה