חחח זה עוד לא קרה לי עדכון!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הלכתי למעקב זקיקים בבוקר כולי שמחה ומאושרת פותחת רגליים ומה?? היא לא הצליחה למצוא לי את השחלה הימנית ששם היה את הזקיק המוביל חחחחחח אז יצאתי מבלי לדעת מה שלום הזקיק שלי מה ניסגר איתה אין לי זמן למחבואים
    אהה
    ועובי רירית 17 זה לא מלאא
    [center]
17 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה כל כך בזקיקים אבל
    יודעת שכשמישהו מתחבא בסוף מוצאים אותו
    אוהבת משחקי מחבואים !

תותי פרוטי

• חחח.. איפה היא מתחבאת??
  • עובי רירית אכן מכובד, בואי תעשי כבוד!!!
  • כן, נשמע מצחיק
  • השמאלית היא מצאה ישר הימנית היא טענה שהיא גבוהה מידי @*%#&*##*#
    לא יודעת מה הקטע ממש מוזר אין לשחלה ממש לאן ללכת. ... מחר אני ידבר עם הרופא החדש שמצא לי את הזקיק המוביל בשחלה הימנית האמת הוא דיי הכאיב לי והיום בבדיקה זאת היתה רופאה אחרת אנערף לה אולי לא רצתה להכאיב לי
    [center]
  • לא שושי ללא נראה לי עדיין לא! קיימנו שלישי חמישי שבת וזהו ראשון לא עשינו וגם אתמול לא... נרדמנו
    [center]

• נראה לי שעדיף שתלכי לרופא שמצא את הזקיק.. אולי אצלו היא לא תהיה ביישנית.. חח
    ומה זה להרדם??? חח.. אין הנחות צריך לעבוד קשה.. חח
  • תראי, לפי עובי הרירית או או לפני ביוץ או שאולי בכלל נקלטת..
    את חיבת להמשיך לתת עבודה

• באמת לא מקצועי היא אמרה לי לחזור עוד יומיים ומחר אני אתקשר בבוקר לרופא
    [center]

• הזוייייייייי!!

"שחלה שחלה צאי החוצה"

דברי עם הרופא שמצא את הזקיק בחיים לא שמעתי על רופאה שלא מוצאת שחלה חחחחח מוזרה!!!
    ותשאלי אותו איזה רחם יש לך!! אולי את אחורית ולכן היא לא מצאה.

יאללה הלוואי ונקלטתתתתתתתתתת בהצלחה מאמושששש
  • רחם אחורית לא קשור לשחלה.

תבקשי מהרופא החדש, שאני מקווה שהוא יותר נורמלי שיתן לך אוביטרל (זריקה) שתגרום לך לבייץ כבר. אם יש זקיק בגודל מתאים ורירית עבה למה לא לגרום בופן יזום לביוץ? למה לחכות ? אני לא מבינה את הטיפול הזה.

• עשית בדיקות דם? לפי הבדיקות ניתן לראות אם בייצת כבר או שאת לפני....
  • חחחחחחח את זה לא שמעתי...... "שחלה שחלה שבצד ימין.... מי הכי יפה בעיר???!!!!.... זה נשמע שהיא מצטנעת... לכן היא נעלמה לך...
  • חח חחח כולכן פשוט הורסות...חח חח

• העיקר שהכל בהומור.
  • חחח אני לא מתלהבתתת גברת שושי היקרה אך אני יקלט שהזקיקים קטנים?!!,?!?!?!??

אבל.....ישעות השם כהרף עין אני עכשיו בקופ"ח עושה שוב מעקב אעדכן
    [center]
  • בהצלחה! אני ממתינה בדריכות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה