כי זכר השואה הוא עניין יומיומי, תמידי, בלתי פוסק. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • "אז מה אם הם לא עומדים בצפירה? החרדים בישראל הם אלה שמשמרים יותר מכל את זכר הנספים: בלבוש, בשמות ובאורח החיים. הציבור החרדי חובש את המגבעות והשטריימלים - למרות החום, למרות הכול - כי זו ההנצחה וזה הזיכרון"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063552,00.html

ולא כי אני חושבת כמוהם, תומכת בכל צעד ומחשבה..
    ולא- אני ממש לא בעד לעשות "דווקא" וללכת בחוצות העיר ולצעוק דברים נגד אלו שכן עומדים בצפירה..
    פשוט כי אני חושבת שצריך גם לשמוע את הצד השני, ולא להתריס כל הזמן.
    כי נמאס לי שבציבור החילוני משתמשים במשפט המעוות- "איש באמונתו יחייה" רק
    מתי שזה נוח ומסתדר..
    "חיה ותן לחיות"
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
13 תגובות
עמוד 1
  • למה מישהו כופה עליהם להתלבש אחרת???לשנות את השם שלהם???לא להתפלל???
    אני לא מבינה מה את רוצה להגיד בזה...

• פיתוש, את ממש פותחת פה דיון שעלול להצית אש.
    להגיד שהם מנציחים את זכר השואה בדרך שלהם זה כמו להגיד "תורתם אומנותם" כתירוץ לזה שחלקם (הגדול) לא משרת בצבא.
    סליחה, אבל לעמוד בצפירה בימי זיכרון ממלכתיים זה חלק מהנורמה בחברה שהם חיים בה (מדינת ישראל). וזה לא חדש שהם לא מכבדים אף נורמה אחרת חוץ מהנורמות הפרטיות של עצמם. איך בדיוק ההתנהגות שלהם אמורה להביא לקירוב לבבות? למה שארצה להתחשב בהם בכל מיני חגים ובשבתות אם הם לא מכבדים אותי??
  • טוטילה
    זה בהמשך לשרשור שהיה ביום השואה על החרדים שעומדים או לא עומדים בצפירה.

האמת שזה באמת נמאס קצת כל העניין הזה....

• אני לא מסכימה עם המשפט שציטטת...
    לא כל היהודים שניספו בשואה היו חרדים הדוקים, ולא חושבת שהחרדים הם אלה שמשמרים יותר מכל את זכר הניספים!

ארץ ישראל היא זו שמשמרת, בין היתר, את זכר הניספים, כלומר - עצם קיומה מזכיר לי כל פעם מחדש למה אין לנו ארץ אחרת...

לי מפריעה העובדה שמתייחסים לעמידה בצפירה כמנהג גויים...
    ואם מדובר במנהג גויים - מה רע אם הוא מנהג מכבד?! מי שעומד בצפירה לא אומר שהוא מאמין באלוהיי הגויים...
    מי שמאמין יודע שהכבוד הוא ערך עליון שגובר כמעט על כל המצוות והחובות על פי הדת...
    גם כשראשי ממשלות (ארה"ב ואחרים) מגיעים לבקר בכותל הם חובשים כיפה ומכבדים את הדת שלנו...

בסופו של דבר, כולנו בני אדם

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • טוב, סליחה כן, אבל המשפט הזה קרע אותי מצחוק...."בעבור החילוני הממוצע, החרדים הם כמו הסינים. כולם אותו דבר: שחורים ופרימיטיבים, החובשים שטריימלים ומעילים ארוכים גם בקיץ"
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • שרשור בעייתי קצת
  • מצטערת אני ממש אבל ממש לא מסכימה עם הכתבה הזאת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סליחה כן, אבל עם כל הכבוד אף אחד מהם בלבוש שלו לא משמר את זכרם של בני משפחתנו שנספו בשואה - אף אחד!!!!
    חוץ מזה מה זה ההכללה הבורה הזאת? למה כל החרדים לא עומדים בצפירה? יש המון שכן עומדים.
    ואלו שלא עומדים בדרך כלל זה אלו שמכחישים את המדינה ואת השואה - הם חיים בעולם משלהם או יותר נכון בארץ הלללנד שלהם. ולא טוענים שום דבר בעניין הלבוש שלהם.
    יאללה גם כן שנאת אחים. אולי ביום שנלמד לאהוב ולכבד אחד את השני נצליח ליצור גם שלום עם הסובבים שלנו. וכן לכבד זה גם לא להכליל, ולכבד זה גם להבין שלי זה כן חשוב לעמוד ולא לקלל אותי תוך כדי או פשוט ללכת לי בפרצוף.

• קודם כל- האנשים שרוצים להצית אש, מציתים אותה מתי שבא להם ועל איזה נושא שבא להם,
    כך שזה ממש לא משנה מה אני יעלה פה..
  • צודקת עמיתוש
  • הם ממש לא מייצגים אותי ולא רוצה שיצגו אותי ,אני יודעת ליצג אותי ואת הדרך שלי ואת האמונה שלי בדרכי שלי

• מה אומר ומה אגיד - כל הנושא הזה כואב
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה