-
לא מבינה בזה מאמי לא יודעת מה להגיד לך ....
-
גם לא מבינה בזה כל כך. אני עשיתי אינפרא במפשעות והיא אמרה לי לפני שהיא לא עושה לנשים בהריון. שאומרים שזה לא מסוכן ויש כאלה שכן עושות אבל היא לא מוכנה.... לא יודעת אם זה אותו הדבר עם לייזר...
היא (זאת שעשתה לך את הטיפול) לא אמורה להבין בזה?
בכל אופן, תבדקי באינטרנט. את בטח לא הראשונה שנתקלת ומתחבטת בשאלה הזו...
-
אני הבנתי שלא עושים לנשים בהיריון לא כי זה מסוכן, אלא בגלל שזה לא אפקטיבי בגלל כל ההורמונים!
גם מי שכבר עשתה לייזר בעבר ונכנסת להיריון יש מצב שיחזור לגדול לה..
זה מה שאמרה לי הלייזריסטית שלי.
-
תודה לכולן
little
אני מסנ להירגע מהתגובה שלך ולא מצליחה
אני כזאאאאת XXX
הייתי צריכה לעשות רק ברגליים
ולא בגלל שזה מסוכן
כמו בגלל הסרטים שזה מכניס לי...
-
-
שטויות, מה סרטים? מקסימום זה לא יתפוס ויגדלו לך שערות, תעשי אחרי הלידה בע"ה כשההורמונים שלך יחזרו לסידרם.
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נראה לך שבגלל זה אני בסרטים?????????????
בגלל השיער המזורגג???????????
אני מפחדת שעשיתי משהו חס וחלילה לתינוק..
שעשיתי נזק..
-
היי
חברה שלי בעלת חברה של לייזר וואין בעיה לעשות לייזר בהריון עדיף שלא אבל עם עשית זה לא נורא בייחוד פעם אחת, יחד עם זאת הלייזר לא יתפוס לך ולכן זה גם לא ממולץ בנוסף אני מאוד מקווה שזה לייזר ולא אינפרה אדום כי אינפרה אדום אסור בכללל בהריון!!!
שיהיה לך המשך הריון מקסים ותקין אמן
-
לייזריסטית חחחחח איזה שם נתת לה
אני עשיתי לפני ההריון בהריון הפסקתי קודם כי אני לא הייתי בטוחה אם מותר וגם אני שמעתי שאחכ גם ככה חוזר לגדול לא כמו לפני הטיפולים אז השארתי לי אפשרות לעוד 5 טיפולים לאחרי ההריון
איך הלחת לסבול את הכאב של הלייזר במפשעה ?? בהריון או שרק אני נהייתי יותר חלשה מבחינת סיבולת כאב
-
אז ככה...
rontal- את בטוחהההה במה שאת אומרת????? אם כן את ממש מורידה לי חתיכת אבן מהלב... כן כן, זה לייזר ולא אינפרא, אבל אני מנמש מפחדת אני על סף דמעווות כבר ומתחילה לחוש כל מיני כאבי בטן (לדעיתי זה פסיכולוגי..) אז אם זה וודאי- את פשוט מצילה לי את הערבבבב...
-
אולי זה קצת ירגיע
http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=44547חחחחחחחחחחחחח ותכלס קראתי שם עוד שאלה מהיום ש....
-
תודה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!
-
כן אני בטוחה במה שאני אומרת 100% אמרתי לך לחברה שלי יש חברה של לייזר
פה בניו יורק, בכל אופן זה לא יעיל לעשות לייזר בהריון, אני עשיתי את כל הגוף
לפני ההריוןנות שלי ועכשיולצערי יש לי שיער חזר לי השיער בגלל ההורמונים
יש דברים שהטבע ברא ואין אפשרות להתכווח חחח
-
למה את מצטערת שעשית?
-
באיזה שבוע התחיל לכן בחילות בהריון???
-