היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב יש לי לקוחה בהריון, מסכנה כל ההריון היא אוכלת רק מלפפונים וחסה חחח בקיצור נפתח שיחה על זה שאני נשואה 8 חודשים ועדיין לא הצלחנו אז היא אמרה לי את בטח בלחץ........אז מה היא אמרה לי...................אתן חייבות לשמוע........................ קחי לך בובה [center]
10 תגובות
עמוד 1
יו זה נראה לי משוגע מידי... אבל תכתבי לנו את יתר הפתרונות אם זה לא יעזור זה בטוח יצחיק.....
ווואיי!!!! איך לא חשבתי על זה קודם!!!! יש לי פה בובת ילדות מעתה והלאה שמה זקיקונת....ונראה אם זה יעבוד..:)
תמסרי לה שהיא תותחית.. אעדכן בהמשך אם הזקיקונת (בובתי תינוקתי...) עזרה לזקיקון שלי לגדול..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגע מה לא בסדר פה? שהינו קטנות הינו עושות את זה, משחקות את האמא...חחחחחחחחחחחחח, אה נכון...זה כבר לא כיף.
נראה לי הלקוחה שלך רואה עקרות בית נואשות
חח חח איזו מצחיקה לקוחה שלך... ממש טמטמת הריון...
אבל תודו שגם אנחנו מוכנות להיות מלאות בטמטמת הריון רק שיהיה כבר הריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמת !!!
אבל בלי בובה ! [center]
שיראל - צודקת!
נו אדוה, יש ללקוחה שלך פתרונות נוספים???????
חחחחחח שיראל צודקת בהחלט!
טפשת לא טפשת העיקר שאנחנו בהריון! בע"ה
איזה מצחיקה היא אמרה את זה בשיא הרצינות?! באמת טפששת... ואווו