חרדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי בוקר טוב,

לפני שנתיים ילדתי בן בעקבות הפרייה. שנה לאחר מכן הריתי באופן ספונטני והיה לי הריון מחוץ לרחם. כרתו לי חצוצרה. כעת, שמונה חודשים לאחר מכן אני מנסה להיכנס שוב להריון, רק שהפעם אני חרדה שזה יקרה שוב. לפני יומיים קיבלתי מחזור, אבל (וסליחה על התיאורים) התחבושת כמעט נקייה ואני רואה דימום די חזק (גושים) כשאני הולכת לשירותים. כמו כן לפני המחזור וגם כעת אני מרגישה כאבי ראש חזקים, כאבים בחזה. הייתי בטוחה שהריתי אבל הבדיקה הביתית הראתה שלא. האם הדימום שאני מתארת הוא תקין ולא ייתכן שזה שוב הריון מחוץ לרחם? נאמר לי שכעת הסיכוי שהדבר יקרה שוב הוא גדול יותר.
    מה היית ממליץ?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    ראשית, כדי שתרגעי, הסיכוי הוא אכן גבוה יותר אבל עדיין רוב הסיכויים ( כ 90% ) הם שההריון הבא יהיה תקין.
    עשי בדיקת דם להריון. אם היא שלילית, אין הריון לא בתוך הרחם ולא מחוצה לו.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה