היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יכולה לחזור לעבודה כי לבת שלי יש אפיסלפסיה, אז היא צריכה השגחה ולא יכולה להיות אצל מטפלת.
הציעו לי היום מהעבודה שאני יביא אותה איתי, ואני לא יודעת מה הסיכוי שהיא תיתן לי לעבוד? סה"כ היא ילדה רגועה, אבל...
מה אתן אומרות?
10 תגובות
עמוד 1
תלוי במה את עובדת...
גם לכרמלי שלי היה אפילפסיה. שולחת לך מלא מלא
יפה מצידם שהציעו... את יכולה לנסות ומקסימום להחליט שזה לא אפשרי ולהתפטר כדין מפוטרת (לצורך טיפול בתינוק) אבל אם כל כך בסדר לדעתי זה מקום שכדאי לך לנסות לשמור עליו...
לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
סיוון, אני לא חושבת שאחרי שהיא חוזרת לעבודה היא תוכל להתפטר לצורך טיפול בילד. אני חושבת שזה תופס רק אם היא מתפטרת לפני שהיא חוזרת לעבודה..
אני הייתי מציעה להם לעבוד מהבית
ענת
היא יכולה לחזור לעבודה ולהתפטר לפני שהילדה בת 9 חודשים ועדיין להיות זכאית לפיצויים. אין חובה לא לחזור בכלל לעבודה....
מיטל - לא ידעתי אבל טוב לדעת
טוב לשמוע שיש מקומות עבודה ומעסיקים טובים. כמו שסיוון רשמה לך תנסי. לגבי התפטרות לצורך טיפול בילד/ה- אם הם היו מספיק אנושיים להציע לך להביא את הבת שלך לעבודה ונניח שאת עושה את זה וזה לא מסתדר-מציעה לך לדבר איתם ולבקש שיכינו לך מכתב פיטורין כדי שתוכלי לקבל מביטוח לאומי דמי אבטלה מהיום הראשון ולך עוד יש סיבה וצדקת לזה. הרי ממילא את זכאית לפיצויי פיטורין עפ"י חוק אם את עוזבת לצורך טיפול בילד, אז זה לא משהו שפוגע במעסיקים שלך ומקסימום את ההודעה המוקדמת תעבדי ותביאי את הבת שלך איתך. בהצלחה