שתי שאלות לא קשורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אני מתבאסת שהלבשתי את ירין היום חולצה קצרה . מה הלבשתן להם ?
    2. הנקתי מלא 4 חודשים , ואני טיפה מתבאסת שהפסקתי ולא שילבתי
    האם יש דרך לחזור להנקה ? (חלקית לפחות ,) יש לי חלב אבל אני כבר מזמן לא מרגישה מלאות או גודש . ואין ספק שהגוף לא מייצר את המנה שהיא צריכה...
16 תגובות
עמוד 1
  • גם אני הלבשתי אותו בקצר, אמרו חמסין... אבל יידעתי אותם שבתיק יש גם קצר וגם ארוך דק
    בקשר להנקה אולי תשאבי כמה פעמים ואז תראי אם אכן יש וגם תעודדי ייצור נוסף
    ותתחילי לשלב גם אם בהתחלה יש קצת זה יתאזן אם היא יונקת

לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • גם אני ברוב טימטומי שוב הקשבתי להם... והלבשתי לה חולצה קצרה
  • כל עוד הגוף ממשיך לייצר חלב, אפשר לעודד אותו להגדיל את הייצור.

אגב, יש מקרים בעולם, שנשים גרמו לייצור חלב גם בלי לידה, למשל קראתי פעם על אמא מאמצת שמאד רצתה להניק, במשך שנה בערך לפני האימוץ, היא כל יום במשך כמה פעמים ביום, שאבה על ריק במשאבת החלב.
    באיזשהו שלב, הגוף התחיל לייצר חלב....

שקד בחרה לבד, רצתה ללבוש חולצת פוטר, אמרתי לה שלא כדאי ובכל זאת לבשה אותה. כרמל לבשה חולצה 3/4 שרוול, כי זה מה שבית הספר מחייב.

• אני עד אתמול שלחתי אותה עם ארוך ועבה
  • וואלה אני אנסה לשאוב , נראה אם יש טעם ..
  • בקשר לשאלה ה-1 : חמסין בחוץ!! נכון יש אובך נוראי ומעונן אבל נורא חם. אני גם הלבשתי קצר
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני שלחתי את שחר עם קצר חם בחוץ וזה הזמן לקצר

• שלחתי קצר ולא מצטערת.

בקשר לחלב תנסי לחזור שוב למשטר מים בהנקה- לשתות הרבה ולשאוב כל 3-4 שעות כדי לחקות הנקה מלאה. זה אמור לחזור. השאלה אם הקטנטונת תרצה לחזור לציצי במקום לקבל בקלות מבקבוק.

טלטול לגבי יצור חלב בלי לידה זה נכון אבל רק עם תמיכה הורמונלית- רק עם שאיבות זה לא ילך....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

• לגבי שאלה 1- עשית בשכל חום איימים החוץ ואני הלבשתי קצר עם סנדלים.
    לגבי שאלה 2- אין לי מושג
  • 1. למה מתבאסת? חם רצח! גם אנחנו בקצר. אתמול כבר התחרפנתי. העפתי את כל החורף למעלה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • 1- ברור שקצר!! גם חולצה וגם מכנס, וגם סנדלים!! חם בטירוף בחוץ.. אולי אפור וחשוך..
  • מאמי, הנקת אותה 4 חודשים! תאמיני לי שזה הרבה
  • אני הלבשתי ארוך דק...

• תודה בנות
  • אל תתבאסי על הקצר, חמסין. חם לנו-חם גם להם.אני שלחתי קצר לגמרי
    לגבי ההנקה, גם אני הפסקתי מאותה סיבה בדיוק. הכל לטובה. גם ה3 חודשים וחצי שהנקתי מלא עשו את שלהם ועשו רק טוב לתינוקי.
    תנסי לשאוב מה שעוד יש לך עד שייגמר.ככה אני עשיתי.כבר לא הצלחתי למלא אחכ מאגרים.
  • לגבי הלבוש אני עדיין מלבישה ארוך דק. לא יודעת פעם למדתי שילדים קטנים עד שבועות לא מלבישים קצר רק אם זה מאוד שרבי והיום בינונו לא כזה חם בחוץ.
    לגבי הנקה איך שנראה לך העיקר שתהיה מרוצה

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה