לא מבינה מה קורה אצלי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אני נמצאת במצב לא ברור ותוהה מה קורה אצלי
    יש לי כל מיני תופעות מוזרות כגון בחילות לפעמים, קצת חולשה, לחץ בבטן תחתונה מידי פעם ( כמו במחזור),תאבון או חוסר תאבון והכי תמוהה... אני סובלת מפצעים בפנים בדרך כלל כשאני ללא גלולות והנה המחזור מתקרב ואין פצעים
    מצד שני ביצעתי בדיקת הריון לפני יומיים והיא יצאה שלילית ונראה לי שלא חישבתי נכון, וערכתי את הבדיקה מוקדם.
    בחודש שעבר המחזור לי התחיל ב 5/04 ואני חכמה שכמותי חישבתי 28 יום ועשיתי את הבדיקה , אלא שהגלולות הם 28 יום ואז לוקח מספר ימים עד שהמחזור מגיע
    האם יתכן שפער של מספר ימים בלבד יצביע על בדיקה שלילית בעוד היא חיובית ?

קיצר אני כבר מתה לצאת מהאי וודאות הזאת
12 תגובות
עמוד 1
  • כן. תחכי עוד מס' ימים ותעשי בדיקה נוספת.
    בהצלחה

• בטח שיכול להיות.... אם עשית בדיקה מוקדם מהרגיל הבדיקה לא תקלוט שאת בהריון!!!! במידה ולא תקבלי עוד שבוע.... אז הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה נוספת ואם אין לך סבלנות אז הכי בטוח ללכת ולעשות בדיקת דם... בהצלחה ....
  • בתהליך של הכניסה להריון צריך המון סבלנות!!!
    אני הייתי מחכה שבוע...אם לא תקבלי תלכי לעשות בדיקת דם...
  • תודה בננות

אני מניחה שאולי אפילו מהתופעות פסיכולוגיות ובאות בעקבות המחשבות והציפיה
    ואני לא אוהבת את העובדה שאני חושבת על זה לעיתים תכופות מידי, ברור לי לחלוטין שלחץ וציפייה אינם תורמים
  • אני עשיתי 4 בדיקות הריון שיצאו שלילי. רק אחרי שהבנתי שהמחזור ממשששש מאחר (הפסקתי גלולות באמצע חבילה אחרי 12 שנה רצופות של גלולות)

עשיתי שוב בדיקה שיצאה חיובי.

מייד קבעתי תור לאולטראסאונד והייתי המומה לגלות שאני בשבוע 8+3

אז הככככככל אפשרי
  • אז אולי עדיין יש סיכוי כלשהו
    אני לא יודעת כמה ימים עוד לחכות עד שאעשה את הבדיקה הבאה .... או שכדאי כבר ללכת לבקש בדיקת דם מהרופא

יש לי איחור של שבוע וקצת ....יתכן שבכלל האיחור נובע עקב השיבוש בגלל הפסקה בנטילת גלולות.....אבל התופעות שאני חשה מוזרות אבל גם הן יכולות לנבוע מהשיבוש בהורמונים

אבל לא יודעת למה יש לי הרגשה חיובית....מן תחושת בטן כזאת שיתכן שאני כן בהריון...הלוואי ואני צודקת ...
  • גלולות זה 21 יום ולא 28 יום
  • את צודקת אחרי שרשמתי שמתי לב שרשמתי לא נכון וכן צדקתי בחישוב

• אז למה פרצוף עצוב? זה אומר שזה טוב ויש איחור, לא? אז יש עוד סיכוי....
  • כי אי הוודאות הזו לא נעימה
    והכי מעצבן אותי שהמחשבות על הנושא עולות לי כל הזמן ואני לא אוהבת את זה
    אני רוצה להיות רגועה ולא לחשוב על זה
    ואני לא מצליחה
  • כולנו כמוך וזה ממשיך לתוך ההריון עד הסוף וגם אחרי הלידה... זה לא חדש. זה רגש שנשים מפתחות בתוכן כחלק מהיותן נשים.

תחזיקי מעמד ותבצעי את הבדיקה אחרי שבוע איחור. במידה ויוצא שלילי זה לא אומר שאת לא בהריון. תעשי בדיקת דם...

בהצלחה ותחזיקי מעמד
  • את צודקת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה