היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בא לי כבר לראות את התוצאה! אני יודעת שהסיכוי ממש ממש נמוך וזה כנראה לא הריון, אבל החלטתי להקשיב לכן ולעשות את הבדיקה כבר ופשוט להוריד ממני את כל המחשבות על זה כל היום... ולמרות שאני יודעת את כל זה עדיין יש לי איזו ציפייה .....
15 תגובות
עמוד 1
רגע עדיין לא קבלת בכלללל??
וואי הלוואי מאמייי........ תעדכני אותנו
בהצלחה מותק !!!!
עדיין לא, היום זה היום ה- 50!!!! אבל עשיתי כמה בדיקות הריון, האחרונה אתמול בבוקר וכולן שליליות, כך שהסיכוי ממש נמוך.
רעות
שיהיה בהצלחה!!!!
מחזיקה לך
תעדכני!!!!
איזה התרגשות..
כן על הבדיקות הריון השליליות אני יודעת.. יאוו אני מזה מקווה שאת בהריון!! בהצלחה, איזה התרגשות!!
היוםםם תעדכני!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שאם עשית בבוקר כבר ב4 אפשר לראות תוצאות! בהצלחה...
וואי איזה יום מהמם!!! יום של בשורות טובות!!!! יאלה reot הלוואי וזה ימשיך כך.... (אני מהבוקר שומעת רק דברים טובים...) יאלה בצלחה נדמה.... תעדכני אותנו... יש לך עוד 25 דקות המתנה... ואח"כ יש לך תשובה....( ב16:00 מפרסמים תשובות)...
יצא שלילי לא נורא, הכנתי את עצמי די טוב.... תודה לכולכן על הכוונות הטובות מה אני אמורה לעשות עכשיו? 50 יום בלי מחזור ובלי הריון זה לא המון? זה נראה לכן מרמז על איזושהיא בעיה????
רעות
את פוליצסטית? יש מצב?
תגשי לרופא נשים שלך שיחזיר לך את המחזור אל תבזבזי את הזמן - חבל על כל יום שעובר... בהצלחה מותק
אולי יש לך בעיה של תת ת****????....
ממי לא נורא!!! חודש הבא יהיה חיובי!!! כמו שהבנות אמרו, אל תבזבזי זמן ותבקשי מהרופא שלך כדורים שיחזיר לך את המחזור ויאללה, חודש חדש עם בשורות טובות!!!