היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממש חמוד ואמר שלפי ההתקדמות של הזקיקון שלי צפוי להיות ביוץ יום ראשון או שני!!!!!!!!
איזה מהממם! !! אני מזה מתרגשת
כאילו בסופו של דבר הכדורים לא השפיעו כי זה לא עזר ממש כי זה לא חדש לי שיש לי ביוץ מאוחר פשוט בעזרת המעקב הזה גיליתי שהוא ממש ממש מאוחר לפי החשבון הפשוט אמור להיות לי ביוץ ביום ה22 ועכשיו גיליתי שהוא אמור להיות ביום ה- 26 27 והכי קטע כאשר הייתי מרגישה את הכאבים האלה בצד הבטן מתברר שזה היה הביוץ ואני בגלל שבחיים לא הייתי מתארת שהביוץ כזה מאוחר הייתי ישר חושבת שהנה אני צריכה לקבל אוףףףףף
אבלללללל....... אני מנסה לא להתלהב מידי ולא לפתח ציפיות הכל יכול להיות.... 7 [center]
12 תגובות
עמוד 1
איזה יופי
יופי מתוקה!!!! בהצלחה ראשון שני !!!!
איזה יופי! עדיף מאוחר מאשר בכלל לא!
תשמרו על הזרע בנתיים, ובהצלחה ראשון ושני
אושרררר!!!
שלא ישמור זרע יותר מדי ימים, הזרע במצב אופטימלי אם נשמר יומיים-שלושה גג! מעבר לזה איכות הזרע יורדת!! הייתי נמנעת ששי-שבת בלבד
איזה כיף שיש לי אותכן! !!!! תודה לכן ! !!! אתן כאלה חברות אמת! [center]
מאמי איזה בשורה משמחת!!!!!! יאלה תביאי לנו את המזל!!!!!
וואואוו... איזה כיף... אני זוכרת אותך לפני שבוע...:-) תנוחה בשישישבת ותעבדו בראשון ושני כמו שצריך!!!!