צריכה ערה בהבנת משהו..דיני עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הגשתי היון מכתב התפטרות אחרי שדיברתי עם המנהל.
    הגשתי למזכירות החברה ומה היא אומרת לי?
    לפני שאת מסיימת את כל ה26 שבועות של החופשה את לא יכולה להיחשב כמפוטרת.
    כרגע את בחופשת לידה ואהחהו לא יכולים להוציא לך מכתב או תלוש אחרון.
    רק אחרי זה 45 יום את מקבלת פיצויים והכל..אבל רק כאשר הקטנה תהיה בת 26 שבועות.
    זה נכון?

להוסיף לפייסבוק
3 תגובות
עמוד 1
  • מותר לך להגיש מכתב התפטרות לצורך גידול ילד ואת לא צריכה לחזור לעבודה ל-60 יום.
    בנוסף את זכאית לפיצויי פיטורין כדין מפוטרת.

אם המצב היה הפוך והיית חוזרת לעבודה- לא היו יכולים לפטראותך למשך 60 ימים מיום חזרתך ורק אחרי ה-60 ימים הם כן יכולים לפטר.

אני מבינה שהארכת את חופשת הלידה שלך עד חצי שנה כמותר עפ"י חוק ובעצם החלטת שאת לא חוזרת לעבודה בכלל.
  • משהו כזה..השאלה היא האם היום הגשתי מכתב האים הוא נחשב מהייום או מעוד 4-5 שבועות כאשר נגמרים ה26 שבועות?
    האם אני אקבל את המכתב והפיצוים עוד 45 יום מהיום או מהיום ה 1.6 וממנו נספרים 45 יום עד הפיצויים.

להוסיף לפייסבוק
  • בעיקרון אישה יכולה לקצר את חופשת הלידה שלה ל-14 שבועות, כלומר רק התקופה שבתשלום.
    והחל מיום זה ההתפטרות יכולה להכנס לתוקף.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה