אמא חדשה, תינוקת חדשה וגזים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות הצטרפתי במיוחד בשביל לשמוע איך אתן מתמודדות עם צרת הגזים?(צרת רבים חצי נחמה לא?) ואם יש לכן טיפים בשבילי כי אני כבר לא מטפסת על קירות פה...
10 תגובות
עמוד 1
  • הי,

קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב
  • גזים
  • ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו והמון המון מזל טוב

• קודם כל, נשימה עמוקה... זה נראה כמו נצח, אבל עובר בסוף.

כמה טיפים: אם היא יונקת, תורידי מהתפריט את "החשודים המיידיים": מוצרי חלב, כרוב, חומוס וכו'. אם היא מקבלת בקבוק, נסי בקבוק נגד גזים ("בי-פרי") ופורמולה עדינה לבטן, כמו אופטימיל. חוץ מזה, עיסויים לבטן, רטט בטרמפולינה, קפיצות על כדור פיזיו... ושוב, המון סבלנות.
  • בעיה מוכרת. בסוף זה עובר.
    אצלנו מאוד עזר לה טיול באוטו, ותרגילי אופניים ברגלים
    בהצלחה
  • גרפווטר!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי anat_h

קודם כל, נשימה עמוקה... זה נראה כמו נצח, אבל עובר בסוף.

כמה טיפים: אם היא יונקת, תורידי מהתפריט את "החשודים המיידיים": מוצרי חלב, כרוב, חומוס וכו'. אם היא מקבלת בקבוק, נסי בקבוק נגד גזים ("בי-פרי") ופורמולה עדינה לבטן, כמו אופטימיל. חוץ מזה, עיסויים לבטן, רטט בטרמפולינה, קפיצות על כדור פיזיו... ושוב, המון סבלנות.

גם אצלנו, ברגע שעברנו לאופטימיל (לפני כן נתתי סימילק) הגזים פחתו משמעותית, ולמזלי עד גיל ארבעה חודשים עברו לחלוטין.
  • כמו שרשמו לך לגבי סימוכול - נראה לי חרטה
    מה שאני יודעת שבאמת עוזר זה גרפ ווטר או גליכל של ינשוף אנחנו היינו נותנים גליכל ושקד היתה משחררת מזה בקצב
  • תודה על התגובות. באמת בדקתי על חלק מהתכשירים שהבנות המליצו לי פה ונראה שהגרפווטר באמת הכי טבעי, הרוקח אמר לי ששומר זה טוב לבטן.
    כשעשיתי קצת חיפוש על המוצר באינטרנט נתקלתי בפוסט ממש משעשע על http://cafe.themarker.com/post/2153212/ אז חשבתי שתהנו לקרוא אותו גם.
  • אני אומנם מזמן עברתי את עניין הגזים(לא לא לגמרי אבל בכל זאת..) וזה הדבר היחיד שהטריד אותי-כל היום הייתי בפורומים בנושא.עכשיו חברה שלי בדיוק במקום שלך..והדבר הכי טוב באמת זה כדור הפיזיו ולהחזיק את התינוקת בתנוחת הנמר..
    וכפי שעודכנתי בעבר..גרפווטר לא יכול להיות באמת טבעי אם יש בו סוכר ואלכוהול אז תתייעצו קודם עם הרוקח/בטיפת חלב עם האחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה