חזרתי למשחק! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני מתחילה לקחת שוב אקקלומין.
    אתמול הייתי אצל רופא הנשים והוא המליץ לי לקחת גם החודש ולחזור אליו לאולטרסאונד מעקב זקיקים ביום ה-14 למחזור.

האם מישהי יודעת האם זה משנה אם לוקחים כדור בבוקר או בערב?

אתן לא תאמינו, אבל כאילו קיבלתי אנרגיות חדשות ויש בי שוב התרגשות קטנה ותקווה שהחודש אקלט...
13 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על הגישה......אני איתך....
  • למה שלא נאמיןןןןןןןןןןן???????? לא היה לי ספק בכלל שתחזרי לעצמך
    יאללה שיהיה בהצלחה
    החודש כולנו חוזרות עם בשורות טובות וחיוביות
    ולגבי השאלה שלך, אין לי מושג...אבל עוד מעט יציפו אותך כאן

• מה ז"א כדור בבוקר או בערב? הוא לא נתן לך 2 ליום? גם בוקר גם ערב?
    אם קבלת אחד ליום לא חושבת שזה משנה...
  • kkd_4 ,
    אני קיבלתי איקקלומין החודש 2 כדורים ביום והרופא אמר שלא משנה מתי לקחת בבוקר או בערב ואפשר את שניהם ביחד .
    נטלתי את האיקקלומין 2 כדורים כל בוקר
    בהצלחה מחזיקה שהחודש תיקלטי

• שיהיה בהצלחה
    כל הכבוד על הכוחות המחודשים !!!

כולן כאן מחזיקים לך המון

תותי פרוטי
  • יופייי מאמייי שלי אני שמחה! !! זה החודש שלך אחותי! !!
    [center]
  • אהובות שלי... איזה אנרגיות קיבלתי מכן:-) תודה רבה על התגובות המקסימות

בעקבות ההצלחה של הפעם הקודמת שלקחתי אקקלומין, לא היה צורך להעלות לי את המינון ואני ממשיכה לקחת כדור אחד ביום למשך 5 ימים.

לקחתי היום בשעה 9 בבוקר ולפי מה שהבנתי, אני צריכה לקחת את הנותרים באותה השעה בדיוק.

פאני- כן, קיבלתי את המחזור בדיוק 14 יום אחרי הביוץ, כמו שעון שוויצרי.. ח חח
    הוא מעולם לא דייק ככה.. ח חח

החודש הוא של כולנו!!!!
    שיהיה לכולן סופ"ש מקסים ושבת שששלום!
  • אני גאה בך מאמוש!!
    הלוואי שהחודש הזה הוא של כולנו....!!!

אני עוד מעט אחרי טבילה ומקווה שהחודש הוא החודש!!
    בהצלחה לנוו..
  • אמן אמן אמן!!!!
    סוף סוף סיימתי את ה שהיה לי הכי קשה וארוך בעולם...
    מקווה שהוא גם יהיה האחרון ב9 חודשים הקרובים...

לא משנה או והעיקר שתבוא ה ותביא לנו בשורת ברכה כמו ח ח חח
  • אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן....
    אגב קרן שמת לב ש... בחודש שעבר אני קיבלתי ב1.4 ואת קיבלת יום אחריי.... וגם שאת קיבלת החודש יוםלפניי (אני קיבלתי ב3.5 ואת ב2.5 נכון?)... וש..את ביום החמישי למחזור היום ואני ביום הרביעי למחזור.... מה שאני מנסה לומר שהגוף שלנו עובד בקצב זהה רק שאת מקדימה אותי ביום... מה שאומר שהביוץ שלך יהיה יום לפניי.... לכן אשמח לדעת מתי יוצא הביוץ שלך כדי שאדע מתי שלי....
  • סבבבה שיראל...איזה כיף שיש לי שותפה כמוך!!!
    הביוץ שלי יהיה מאוד מדויק כי אני עם אקקלומין וגם הולכת לעשות אולטרסאונד לאיתור הזקיקונים .. ח חח

בשעה טובה סיימתי היום עם המחזור!!!
    מחר אני הולכת לפנק את עצמי עם חברה במסאז' רקמות עמוק ובמרחצאות של חמי געש. אחרי מה שעברתי זה בדיוק מה שאני צריכה. קצת להתנתק מהמחשבות ולהתרכז נטו בעצמי:-)
  • וואי איזה כיףףףףףףףףףףףףףף תהני מכל רגע.... ותחזרי אלינו עם כוחות מחודשים ומלאת אנרגיות לקראת המסע הבא של ההריון בעז"ה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה